GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Διεγράφη ο βουλευτής Ανδρέας Πάτσης από την ΚΟ της ΝΔ

Διεγράφη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ ο βουλευτής Γρεβενών Ανδρέας Πάτσης, μετά τις καταγγελίες για επιχειρηματικές δραστηριότητε...


Διεγράφη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ ο βουλευτής Γρεβενών Ανδρέας Πάτσης, μετά τις καταγγελίες για επιχειρηματικές δραστηριότητες με εξαγορά «κόκκινων» δανείων, και όχι μόνο.

Σύμφωνα με πηγές από το κυβερνών κόμμα, ο βουλευτής κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στον γενικό γραμματέα της Κ.Ο. της ΝΔ, Γιάννη Μπούγα, για όσα του καταλογίζονται.

Ωστόσο, δεν κρίθηκαν επαρκείς και για αυτό διεγράφη.

Να θυμίσουμε ότι τη “δράση” του βουλευτή αποκάλυψε ο Παύλος Πολάκης, ενώ σήμερα ο Νάσος Ηλιόπουλος έκανε λόγο και για απευθείας αναθέσεις προς το πρόσωπο του, αρκετών εκατομμυρίων.

Την ώρα που χιλιάδες Έλληνες πέφτουν θύματα της τραπεζικής αναλγησίας και χάνουν τα σπίτια τους ακόμα και για μικρής αξίας χρέη, η Ν.Δ. εξακολουθεί να διατηρεί στις τάξεις της έναν βουλευτή ο οποίος «διαπρέπει» στον χώρο των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, ως μέτοχος μεγάλης εισπρακτικής εταιρίας.

Μιλάμε για τις εταιρίες που «αγοράζουν» κοψοχρονιά τα δάνεια φτωχών και μεσαίων οφειλετών από τις συστημικές τράπεζες και, στη συνέχεια, στρέφονται κατά των δανειοληπτών για να εισπράξουν τα κέρδη από την άθλια μεσιτεία τους.

Πρωταγωνιστής σε μια τέτοια υπόθεση εμφανίζεται ο βουλευτής Γρεβενών της Ν.Δ. Ανδρέας Πάτσης, ο οποίος, ήταν και παραμένει, επικεφαλής δικηγορικού ομίλου «είσπραξης ληξιπρόθεσμων απαιτήσεων».

H ανακοίνωση της ΝΔ:

«Οι εξηγήσεις του βουλευτή Ανδρέα Πάτση για επαγγελματικές του δραστηριότητες, που δεν συνάδουν με την ιδιότητα του βουλευτή και τις αρχές της Νέας Δημοκρατίας, δεν κρίθηκαν επαρκείς. Κατόπιν τούτου, με απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο βουλευτής Γρεβενών, Ανδρέας Πάτσης, τίθεται εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ».

πηγη