GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Καταιγιστικός Κασιδιάρης στο Εφετείο: «Θα κυριαρχήσουμε όπως τα Εθνικά Κόμματα της Ευρώπης»

«Εις ότι αφορά την αποδιδόμενη κατηγορία για την οποία βρίσκομαι ενώπιόν σας, την αρνούμαι κατηγορηματικά και την αποκρούω, τονίζοντας ότ...


«Εις ότι αφορά την αποδιδόμενη κατηγορία για την οποία βρίσκομαι ενώπιόν σας, την αρνούμαι κατηγορηματικά και την αποκρούω, τονίζοντας ότι χαρακτηρίζεται από έλλειψη οποιασδήποτε ποινικής πράξης και έχει ήδη αποδομηθεί από ανώτατους Δικαστικούς και Εισαγγελικούς Λειτουργούς, που μετείχαν στα διάφορα στάδια της ποινικής διαδικασίας καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής μέχρι σήμερα.

Πρόκειται για μία κατηγορία ανυπόστατη, αβάσιμη, κακόβουλη, που προσβάλλει βάναυσα την προσωπικότητά μου, πρωτίστως όμως προσβάλλει την Αλήθεια και αναιρεί τους κανόνες του Δικαίου.

Ο Δικαστικός κόσμος της χώρας βοά για τις σκοπιμότητες και το αίολο της κατηγορίας. Και ειδικά τα δύο τελευταία έτη βιώνω με τον πιο παράνομο τρόπο αυτές τις μεθοδεύσεις, ιδίως από τη στιγμή που έλαβα την πρωτοβουλία ίδρυσης ενός νέου Εθνικού Κόμματος, το οποίο εισέρχεται στο κοινοβούλιο, με βάση ακόμα και τις συστημικές δημοσκοπήσεις.

Το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων οφείλει να γνωρίζει πως είμαι ο μοναδικός Έλληνας πολίτης ή μάλλον ο μοναδικός πολίτης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που του έχει επιβληθεί απαγόρευση επικοινωνιών και έχει δεχθεί πειθαρχικό έλεγχο διότι σε συνομιλία με δικηγόρο μίλησα αντί για δικηγορικά θέματα, για την πολιτική.

Τέτοια φαινόμενα συμβαίνουν μόνο σε σκληρά απολυταρχικά καθεστώτα και θα οδηγήσουν σε καταδίκη της ελληνικής κυβέρνησης στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Επί επτά συναπτά έτη διετέλεσα μέλος Νομοθετικού Σώματος και μέλος Εξεταστικών και Προανακριτικών Επιτροπών, με καθήκοντα Εισαγγελικού Λειτουργού και υπερασπίσθηκα με σθένος την Αλήθεια, το Εθνικό συμφέρον, τους κανόνες του Δικαίου, την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης και τη διάκριση των Εξουσιών.

Η κατηγορία που αντιμετωπίζω, αυτή η άδικη και αβάσιμη κατηγορία, δεν μπορεί επ’ ουδενί να με περιορίσει από το να συνεχίσω να πράττω αυτό το καθήκον μου και κυρίως να εκφράζω τις Εθνικές θέσεις, τις πατριωτικές απόψεις, υπέρ του Εθνικού συμφέροντος και υπέρ της ανάγκης των Ελλήνων πολιτών να εκπροσωπούνται από ένα ισχυρό Εθνικό Κόμμα, όπως αυτά που κυριαρχούν σήμερα σε πολλές χώρες της Ευρώπης».

Ηλίας Κασιδιάρης

ellhnes.net