GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ερντογάν: Ο Μητσοτάκης ζητά βοήθεια από τις ΗΠΑ κατά της Τουρκίας

Ερντογάν: Ο Μητσοτάκης ζητά βοήθεια από τις ΗΠΑ κατά της Τουρκίας – Είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε «Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας ζητά βοήθε...


Ερντογάν: Ο Μητσοτάκης ζητά βοήθεια από τις ΗΠΑ κατά της Τουρκίας – Είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε


«Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας ζητά βοήθεια από τις ΗΠΑ. Τι θέλει; Ενάντια σε τι; Κατά της Τουρκίας. Ο, τι και αν κάνει, είμαστε πάντα έτοιμοι να κάνουμε ό,τι χρειαστεί»

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, δεν ρίχνει τους τόνους, αλλά συνεχίζει την επιθετική ρητορική των τελευταίων μηνών κατά της Ελλάδας και του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Και όλα αυτά λίγη ώρα πριν τη Σύνοδο της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας, που θα διεξαχθεί στην Πράγα στις 6 και 7 Οκτωβρίου 2022, στο πλαίσιο της Άτυπης Συνόδου της Ε.Ε.

Μιλώντας σε τελετή απονομής βραβείων, ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, είπε χαρακτηριστικά:

«Σχεδόν κάθε μέρα, ξυπνάμε ως ανθρωπότητα μπροστά σε μια νέα κρίση και ένταση. Βιώνουμε τις πικρές συνέπειες του πολέμου που ξέσπασε μεταξύ των δύο γειτόνων μας. Παρακολουθούμε πώς τα ελληνικά πλοία πνίγουν αθώους ανθρώπους στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο. Ακούει ο λαός; Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας ζητά βοήθεια από τις ΗΠΑ. Τι θέλει; Ενάντια σε τι; Κατά της Τουρκίας. Ο, τι και αν κάνει, είμαστε πάντα έτοιμοι να κάνουμε ό,τι χρειαστεί».

πηγη