GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Μελόνι: «Η Ιταλία με την Ελλάδα είναι η κοιτίδα του δυτικού πολιτισμού»

Η νέα πρωθυπουργός της Ιταλίας, Τζόρτζια Μελόνι, κατά τη διάρκεια δηλώσεών της, έκανε αναφορά στη χώρα μας, λέγοντας μεταξύ άλλων πως «η ...



Η νέα πρωθυπουργός της Ιταλίας, Τζόρτζια Μελόνι, κατά τη διάρκεια δηλώσεών της, έκανε αναφορά στη χώρα μας, λέγοντας μεταξύ άλλων πως «η Ιταλία με την Ελλάδα είναι η κοιτίδα του δυτικού πολιτισμού».

Η αρχηγός του κόμματος «Αδέλφια της Ιταλίας» είπε χαρακτηριστικά ότι η χώρα της προσφέρει στην Ευρώπη, από την οποία όμως απαιτεί σεβασμό».

Αναφερόμενη στη διεθνή εικόνα της Ιταλίας, η νέα πρωθυπουργός της χώρας δεν παρέλειψε να σταθεί και στην Ελλάδα: «Η Ιταλία είναι πλήρως ενταγμένη στη Δύση και στο σύστημα των συμμαχιών της: είναι ο ιδρυτής της ΕΕ, μέρος της G7 και, μαζί με την Ελλάδα, το λίκνο του δυτικού πολιτισμού και του συστήματος αξιών του, της ελευθερίας, της ισότητας και της δημοκρατίας”και των κλασικών και ιουδαιοχριστιανικών ριζών του».

«Αυτή η κυβέρνηση θα σεβαστεί τους δημοσιονομικούς κανόνες της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά η Ιταλία διανύει χρονιά ύφεσης και η ενεργειακή κρίση εξαναγκάζει σε μέτρα που δεν προβλέπονταν στον εθνικό προϋπολογισμό», τόνισε η Μελόνι.


πηγη