GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ! Ο Πούτιν κήρυξε μερική επιστράτευση στη Ρωσία

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν κήρυξε την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022 μερική επιστράτευση στη Ρωσία, επικαλούμενος απειλές εκ μέρους τ...


Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν κήρυξε την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022 μερική επιστράτευση στη Ρωσία, επικαλούμενος απειλές εκ μέρους του ΝΑΤΟ.

«Θα συζητήσουμε για τα βήματα που πρέπει να γίνουν για να προστατεύσουμε την κυριαρχία μας και να στηρίξουμε την θέληση και την επιθυμία των πολιτών στο Ντονμπάς να αποφασίζουν για τους εαυτούς τους» είπε ο Πούτιν.

Όπως είπε οι χώρες της Δύσης προσπαθούν «να μπλοκάρουν» κάθε πιθανότητα ανεξαρτησίας και ανάπτυξης. «Πρόθεση της Δύσης είναι να μας αποδυναμώσουν και να μας καταστρέψουν, το λένε ανοιχτά αυτό»

Ο βασικός μας στόχος για την απελευθέρωση του λαού του Ντονμπάς παραμένει αναλλοίωτος, τόνισε, επίσης, ο Ρώσος πρόεδρος.

O Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν είχε καλέσει νωρίτερα τους Ρώσους παραγωγούς στρατιωτικού εξοπλισμού να αυξήσουν την παραγωγή και τον εφοδιασμό τους στα ρωσικά στρατεύματα.

Το διάγγελμά του ήταν προγραμματισμένο για χθες Τρίτη, αλλά αναβλήθηκε χωρίς εξηγήσεις.

BREAKING: Putin declares partial mobilization, the decree has been signed.

“Only citizens who are currently in the reserve and, above all, those who served in the Armed Forces, have certain military specialties and relevant experience, will be subject to conscription.“ pic.twitter.com/97TrW0EvWV

— Ragıp Soylu (@ragipsoylu) September 21, 2022 >

πηγη