GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Η Ντόρα Μπακογιάννη πάει να δημιουργήσει διπλωματικό επεισόδιο με την Ρωσία

«Η Ρωσία δεν έχει κηρύξει τον πόλεμο στην Ελλάδα», αναφέρει σε ανάρτησή της στο Twitter η ρωσική πρεσβεία στην Αθήνα Την αντίδραση της ρω...


«Η Ρωσία δεν έχει κηρύξει τον πόλεμο στην Ελλάδα», αναφέρει σε ανάρτησή της στο Twitter η ρωσική πρεσβεία στην Αθήνα

Την αντίδραση της ρωσικής πρεσβείας στην Ελλάδα προκάλεσε η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, μετά από βαρύγδουπες δηλώσεις της για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Σχεδόν διπλωματικό επεισόδιο πήγε να δημιουργήσει η αδελφή του Έλληνα πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, αφού ισχυρίστηκε πως είμαστε μια χώρα που είναι σε πόλεμο με την Ρωσία λόγω της στάσης της με την Ουκρανία.

Σαφώς η εν λόγω δήλωση ισούται με διπλωματική γκάφα, θέτοντας εν δυνάμει σοβαρούς κινδύνους για τη χώρα.

«Η Ρωσία δεν έχει κηρύξει τον πόλεμο στην Ελλάδα», αναφέρει σε ανάρτησή της στο Twitter η ρωσική πρεσβεία στην Αθήνα, με αφορμή τις αμφιλεγόμενες δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη.

Την ανάρτηση συνοδεύει εικόνα από γραπτό απόσπασμα δήλωσης της βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.



Κατά τη διάρκεια χθεσινής εμφάνισής της στον ΑΝΤ1, η κ. Μπακογιάννη είπε: «Ζούμε σε μια περίοδο εξαιρετικά ανησυχητική. Είμαστε σε μια χώρα που έχει συγκεκριμένη απειλή εξ ανατολών, σε μια χώρα που είναι σε πόλεμο με την Ρωσία λόγω της στάσης της με την Ουκρανία, σε μια χώρα που δέχεται ασύμμετρες απειλές».

Και πρόσθεσε πως: «Ο Πούτιν τον χειμώνα θα ρίξει όλα του τα όπλα και σε επίπεδο οικονομικό και σε επίπεδο πολεμικό και σε ότι αφορά τις επιθέσεις κατά ευρωπαίων, γιατί η άνοιξη θα είναι πολύ δύσκολη για εκείνον».

ΠΗΓΗ