GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Πολυτεχνειούπολη: Κόρη αστυνομικού και ανιψιά ανώτατων αξιωματικών η 22χρονη δόκιμη

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, διατάχθηκε σε βάρος της διενέργεια ΕΔΕ Σε διαθεσιμότητα τέθηκε η δόκιμος ασ...



Σύμφωνα με ανακοίνωση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, διατάχθηκε σε βάρος της διενέργεια ΕΔΕ

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε η δόκιμος αστυφύλακας που συνελήφθη την Τρίτη κατά την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στην Πολυτεχνειούπολη στου Ζωγράφου.

Παράλληλα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, διατάχθηκε σε βάρος της η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, για διάπραξη ποινικών αδικημάτων.

Η 22χχρονη φέρεται να ενεπλάκη με τη συμμορία στην Πολυτεχνειούπολη όταν έκανε σχέση με ένα από τα πρωτοπαλίκαρα του «Έσκο», του φερόμενου ως αρχηγού της οργάνωσης.

Το δε συγκλονιστικό είναι πως η νεαρή δόκιμος, που ετοιμαζόταν να ορκιστεί, προέρχεται από οικογένεια αστυνομικών με τον πατέρα της να υπηρετεί στα ΜΑΤ, μέχρι το 2005 που έφυγε από τη ζωή.

Στην αστυνομία υπηρετούσαν και δυο θείοι της, ανώτατος αξιωματικός της ΕΛΑΣ ο ένας και ανώτατος αξιωματικός στη διεύθυνση Τροχαίας ο άλλος.

Πλέον η 22χρονη τέθηκε σε διαθεσιμότητα και σύμφωνα με ανακοίνωση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, διατάχθηκε σε βάρος της διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, για διάπραξη ποινικών αδικημάτων.

πηγη