GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Εταιρεία Νιτσιάκος: Αφήνει τους Έλληνες της Ηπείρου στην ανεργία και προσλαμβάνει δεκάδες Πακιστανούς εργάτες

Η εταιρεία Νιτσιάκος κοτόπουλα Ιωαννίνων ενώ η ανεργία στην Ήπειρο έχει χτυπήσει κόκκινο, προτιμά να έχει στο εργατικό της δυναμικό στο ε...


Η εταιρεία Νιτσιάκος κοτόπουλα Ιωαννίνων ενώ η ανεργία στην Ήπειρο έχει χτυπήσει κόκκινο, προτιμά να έχει στο εργατικό της δυναμικό στο εργοστάσιο παραγωγής και συσκευασίας πουλερικών και άλλων κρεάτων, Πακιστανούς για φθηνότερα εργατικά χέρια.

Μία εταιρεία που οι Έλληνες την έχουν στηρίξει πάμπολλες φορές με αγορές προϊόντων προτιμάει τα χρήματα που της αφήνει ο ελληνικός λαός να τα μοιράζει στους Πακιστανούς που έχουν εισέλθει στη χώρα.

Η αποκάλυψη έγινε από τον σύμβουλο της πακιστανικής κοινότητας που είχε επισκεφθεί τις φυλακές Ιωαννίνων για να διαπιστώσει τις συνθήκες που κρατούνται οι ομοεθνείς του και έπειτα επισκέφθηκε και το εργοστάσιο όπου ευχαρίστησε τον διευθυντή προσωπικού για τις δεκάδες προσλήψεις πακιστανών υπηκόων.

Αφού ο κύριος Νιτσιάκος επιλέγει να δώσει τα χρήματα του σε αλλοεθνείς ήρθε η στιγμή να δώσουμε και εμείς σε άλλη εταιρεία παραγωγής και συσκευασίας κρεάτων τα δικά μας χρήματα.

Ας περιμένει από τους Πακιστανούς βρίσκονται στην Ελλάδα να αγοράσουν τα κοτόπουλα του.

πηγη