GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ο Αμερικής Ελπιδοφόρος ευλόγησε τη βάφτιση παιδιών gay ζευγαριού ομογενών στην Αθήνα (ΦΩΤΟ-VIDEO)

O Ομογενείς Ευάγγελος Μπούσης και ο Πίτερ Ντούντας επέλεξαν να έρθουν στην Ελλάδα για τη βάφτιση των δύο παιδιών τους. Το Μυστήριο πραγμα...


O Ομογενείς Ευάγγελος Μπούσης και ο Πίτερ Ντούντας επέλεξαν να έρθουν στην Ελλάδα για τη βάφτιση των δύο παιδιών τους.

Το Μυστήριο πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο  στην Αθήνα, στη Φανερωμένη Βουλιαγμένης.

Νονές των παιδιών ήταν  το διεθνούς φήμης μοντέλο Μπιάνκα Μπραντολινί (άραγε είναι χριστιανή;) και η χρυσή κληρονόμος, Ευγενία Νιάρχου, η οποία διατηρεί στενή φιλία με το διάσημο ζεύγος που είναι σχεδιαστές μόδας.

Τα παιδιά του  ζευγαριού πήραν τα ονόματα Αλέξιος και Ελένη.

Να ζήσουν! Δεν μας φταίνε πουθενά αυτά!

Το βράδυ του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε το πάρτι της βάφτισης στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, όπου επίτιμη καλεσμένη ήταν η Άννα Βίσση, η οποία τραγούδησε τις μεγάλες επιτυχίες της.


Αυτός ήταν και ο λόγος που η Σοφία Καρβέλα και ο (πρώην) σύζυγός της Θανάσης Πανουργιάς ταξίδεψαν στην Ελλάδα, ώστε να παρευρεθούν στη βάφτιση!Είναι φίλοι με το ζεύγος!

Το παρών στη βάφτιση έδωσε και η στενή φίλη του ζευγαριού Βίκυ Καγιά, η οποία δεν σταμάτησε να μοιράζεται φωτογραφίες και βίντεο από το πάρτι



O Ευάγγελος Μπούσης και ο Πίτερ Ντούντας επέλεξαν τη χώρα μας για αυτή την ξεχωριστή στιγμή φέρνοντας στην Ελλάδα τόσο κόσμο για να παραστεί στο βάφτισμα.Και ως εδώ όλα καλά αν και αρκούντως εξωθεσμικά και έξω από την παράδοση  για την πατρίδα μας.

Η μεγάλη έκπληξη ήταν η παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Ελπιδοφόρου ο ο οποίος έφτασε για το σκοπό αυτό εξ Αμερικής για να βαφτίσει τα παιδιά του gay ζεύγους.
Και αυτό πρέπει να γίνεται για πρώτη φορά  και μάλιστα με αυτό τον απροκάλυπτο τρόπο: ορθόδοξος Ιεράρχης να βαφτίζει παιδιά gay  ζεύγους.

Το ερώτημα  είναι το ήξερε η Μητρόπολη Γλυφάδας και είχε συναινέσει; Και το σπουδαιότερο: η Εκκλησία της Ελλάδος είχε εκφέρει την άποψή της για το θέμα αυτό; 
Επίσης το Οικουμενικό Πατριαρχείο ήταν ενημερωμένο για την κίνηση αυτή του Ιεράρχου του Θρόνου που ήλθε να ταράξει τα ήδη ταραγμένα νερά της Ορθοδοξίας;
Η κατάσταση έχει ξεφύγει!
Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε!

Πάντως για ιστορικούς λόγους να πούμε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει πραγματοποιηθεί ανάλογη τελετουργία από ορθόδοξο Επίσκοπο ή Μητροπολίτη στην Ελλάδα. Θα πρέπει η Εκκλησία να πάρει θέση και να μας πει αν το επιτρέπει να γίνεται αυτό  ή όχι για να ξέρουμε. 
Αλλιώς το να αφήνει να κάνει ο καθένας ό,τι θέλει ανάλογα την οικονομική ισχύ του, αρκεί να βρίσκει πρόθυμους Ιεράρχες να προδώσουν αυτά που παρέλαβαν έναντι πινακίου φακής, τότε τα πράγματα θα έχουν άσχημη εξέλιξη.
Ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα Άγιε Αμερικής!
Όπισθεν ολοταχώς διότι ακόμη και αν το Πατριαρχείο κάνει τα στραβά μάτια, για τους δικούς του λόγους,  υπάρχει Θεός ο οποίος βλέπει και ενεργεί πάντα την κατάλληλη στιγμή και μάλιστα την ώρα που δεν το περιμένουμε!

https://www.exapsalmos.gr/