GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Γερμανίδα ευρωβουλευτής κατά πάντων: Η επιβολή εμβολιασμού για τον covid είναι το χειρότερο έγκλημα που έχει διαπραχθεί ποτέ στην ανθρωπότητα

Η ευρωβουλευτής δεν δίστασε να πει μπροστά σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση ότι: «Αυτή η εκστρατεία εμβολίων θα  σημειωθεί ως το μεγαλύτερ...


Η ευρωβουλευτής δεν δίστασε να πει μπροστά σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση ότι: «Αυτή η εκστρατεία εμβολίων θα  σημειωθεί ως το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιατρική ιστορία»

Σε μια συγκλονιστική ομιλία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο νωρίτερα αυτό το μήνα, η Γερμανίδα βουλευτής K. Andrerson περιέγραψε την επιβολή εμβολιασμού για τον COVID ως το «μεγαλύτερο έγκλημα που έχει διαπραχθεί ποτέ στην ανθρωπότητα».

Η ευρωβουλευτής δεν δίστασε να πει μπροστά σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση ότι: «Αυτή η εκστρατεία εμβολίων θα  σημειωθεί ως το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιατρική ιστορία» προσθέτοντας συγκεκριμένα: «Επιπλέον, θα είναι γνωστό ως το μεγαλύτερο έγκλημα που έχει διαπραχθεί ποτέ στην ανθρωπότητα»


Η Anderson μάλιστα προειδοποίησε περαιτέρω ότι «αδίστακτες παγκοσμιοποιητικές ελίτ» έχουν χρησιμοποιήσει την πανδημία για τους δικούς τους σκοπούς, ρωτώντας «Τι έχουν κάνει για όνομα του Θεού με όλο αυτό το σενάριο;»

Απευθυνόμενη σε «κάθε εκλεγμένο εκπρόσωπο του λαού σε κάθε δυτική δημοκρατία», η Anderson τους ρώτησε ωμά: «Μα τι κάνατε;»
«Δεν κάνατε τη δουλειά σας και μην μου πείτε ότι δεν ξέρατε ακριβώς», υποστήριξε επίσης η Anderson, προσθέτοντας «η δουλειά σας είναι να προστατεύετε τους ανθρώπους οι οποίοι σας εξέλεξαν».
Συνέχισε, «Έρχονται τόσα πολλά στο φως, όλες οι δυσμενείς παρενέργειες, πολυάριθμες μελέτες που είναι διαθέσιμες τώρα, για παραμορφώσεις εμβρύου… γενετικά ελαττώματα σε βρέφη που γεννήθηκαν από γυναίκες που εμβολιάστηκαν».
«Τι στο διάολο συμβαίνει εδώ;»  είπε η ευρωβουλευτής, δεσμευόμενη ότι «Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να διασφαλίσουμε ότι αυτό θα αποκαλυφθεί και να διασφαλίσουμε τα δικαιώματα των ανθρώπων που πρέπει να προστατεύονται».



www.bankingnews.gr