GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΟΤΤΟ ΦΟΝ ΜΠΙΣΜΑΡΚ: Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Otto von Bismarck ( Όττο   φον   Μπίσμαρκ )   (1  Απριλίου  1815-   30  Ιουλίου  1898) - German Chancellor   ( Γερμανός   Καγκελάριος ). ...


Otto von Bismarck (Όττο φον Μπίσμαρκ) (1 Απριλίου 1815- 30 Ιουλίου 1898) - German Chancellor (Γερμανός Καγκελάριος).

        Την 13η Μαρτίου 1881, ο Τσάρος Αλέξανδρος Β΄ ο μετονομαζόμενος «Ο Τσάρος Απελευθερωτής» λόγω της Μεταρρύθμισης Απελευθέρωσης του 1861 (κατάργηση της δουλοπαροικίας), δολοφονείται στην Αγία Πετρούπολη από βόμβα που έριξε στα πόδια του ένα μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης Λαϊκή Θέληση (Narodnaya Volya). 

        Σε αντίποινα για την δολοφονία του τσάρου, η οποία αποδόθηκε στους Εβραίους, εξαπολύθηκε ο πρώτος εκτεταμένος διωγμός σε 200 ρωσικές πόλεις.

Δύο εκατομμύρια Εβραίοι τράπηκαν σε φυγή, πολλοί από τους οποίους κατέφυγαν στις Η.Π.Α.

        Αυτό το πογκρόμ ουδέποτε οι Εβραίοι το συγχώρεσαν, μέχρι και σήμερα, στην Ρωσική Αυτοκρατορία και μετέπειτα στην Ένωση Σοβιετικών Σοσιαλιστικών Δημοκρατιών (Ε.Σ.Σ.Δ) και κατ επέκταση στην σημερινή Ρωσία και διαχρονικώς απεργάζονται την καταστροφή της.

        Ένα απόφθεγμα για την Ουκρανία, που διατυπώθηκε από τον πρώτο καγκελάριο του Ράιχ της Γερμανίας, Όττο φον Μπίσμαρκ, το οποίο αναφέρει: Otto von Bismarck για την Ουκρανία:

        «Η δύναμη της Ρωσίας μπορεί να υπονομευθεί μόνο από την απόσχιση της Ουκρανίας. Είναι απαραίτητο όχι μόνο να αποκόψουμε την Ουκρανία από την Ε.Σ.Σ.Δ, αλλά και να την αντιμετωπίσουμε, να στρέψουμε τα δύο μέρη ενός λαού το ένα εναντίον του άλλου και να παρακολουθήσουμε πώς τα αδέρφια αλληλοσκοτώνονται. Για να επιτευχθεί αυτό, είναι απαραίτητο να βρούμε και να εκπαιδεύσουμε προδότες στην εθνική ελίτ και με την βοήθειά τους να αλλάξουμε την αυτοσυνείδηση ενός μέρους ενός μεγάλου έθνους σε τέτοιο επίπεδο που να μισούν τα πάντα. Οι Ρώσοι, θα μισήσουν την οικογένειά τους χωρίς καν να το γνωρίζουν. Τα υπόλοιπα θα χρειαστούν χρόνο», χαρακτηρίζει το σήμερα.

        Ο Όττο φον Μπίσμαρκ υπήρξε ο εμπνευστής του περίφημου σχεδίου καταστροφής της Ένωσης Σοβιετικών Σοσιαλιστικών Δημοκρατιών (Ε.Σ.Σ.Δ) (Union of Soviet Socialist Republics- U.S.S.R) το οποίο υλοποίησε ο Αμερικανός διευθυντής της CIA, Άλλεν Γουέλς Ντάλλες (04-07-1893–01-29-1969). Το δόγμα Allen Dulles (Dulles Doctrine) είναι το καλά οργανωμένο σχέδιο που βασίζεται, κατά γράμμα, στα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών».

Είναι ένα συγκεκριμένο σχέδιο διασποράς του παγκόσμιου χάους μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και ο κύριος στόχος του ήταν ο εκφυλισμός των εθνικών αξιών 

        Η αυθεντικότητά του αποφθέγματος του Όττο φον Μπίσμαρκ, επαληθεύτηκε από την ουκρανική Υπηρεσία ελέγχου στοιχείων Stop Fake που βασίζεται στην Deutsche Welle.

        Η Ε.Σ.Σ.Δ υπήρξε υπέρμαχος της Ορθόδοξης Εκκλησίας στον αγώνα ενάντια σε κάποιο είδος παγκόσμιου κακού και συνωμοσίας.

Το 1054 γνώρισε ένα φοβερό σοκ όταν η Καθολική Δύση απομακρύνθηκε από την καθολική πληρότητα της Ορθόδοξης Εκκλησίας, παρασυρμένη από την ματαιοδοξία και την απατηλή δόξα του κοσμικού μεγαλείου.

Η Ρωσία παρέμεινε πιστή στην ΟρθοδοξίαΑπό εκείνη την στιγμή και μετά, ξεκινά ο πόλεμος εναντίον της Ε.Σ.Σ.Δ, ο οποίος συνεχίζεται μέχρι σήμερα, στο πρόσωπο της Ρωσίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επίσημη υιοθέτηση του Χριστιανισμού στην Ε.Σ.Σ.Δ, έγινε γύρω στο 990.

Έτσι έως το 1054 ολόκληρος ο λαός της ήταν μια ενιαία θρησκευτική δύναμη.

Επιπλέοντο 1024 και το 1071 σημειώθηκαν εξεγέρσεις αγροτών στο Σούζνταλ και το Ροστόφ, με επικεφαλής τους Μάγους.

        Υπάρχει η άποψη ότι ο Allen Dulles, οργανωτής της «παγκόσμιας σταυροφορίας» κατά του κομμουνισμού και της ιδεολογίας του ψυχρού Πολέμουήταν βέβαιος ότι ο Τρίτος Παγκόσμιος πόλεμος θα είναι μεταξύ των Η.Π.Α και της Ε.Σ.Σ.Δ και για τον λόγο αυτόν στόχος του ήταν να προκαλέσει όσο το δυνατόν περισσότερο κακό στον σοβιετικό λαό ακόμη και με το κόστος μιάς τόσο αδιανόητης πράξης.

        Η ύπαρξη σχεδίου για την κατάρρευση της Ε.Σ.Σ.Δ αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο του αξιώματος: «Η Ρωσία εναντίον όλων».

Στις αρχές του 1945, φοβούμενη η Ουάσιγκτον ότι μπορεί η Ρωσία να καταστεί στρατηγική απειλή και για να εξασφαλίσει την πρόσβασή της σε κρίσιμης σημασίας πλουτοπαραγωγικές πηγές, διατύπωσε τον κύριο στόχο της αμερικανικής διοίκησης: να καταστρέψει την Ε.Σ.Σ.Δ εκ των έσω, μέσω προπαγάνδας και ψυχολογικής επιρροής στους σοβιετικούς πολίτες.

        Σύμφωνα με μιά εκδοχή, αυτό συνέβη σε μία άκρως απόρρητη συνεδρίαση του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων των ΗΠΑ, που ιδρύθηκε το 1921 από τους ηγέτες των Μασονικών στοών.

Στην απόρρητη συνεδρίαση, εκτός από τον Άλλεν Ντάλλες, συμμετείχαν ο πρόεδρος των ΗΠΑ Χάρι Τρούμαν, ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, ο ιδρυτής της θεωρίας του πολιτικού ρεαλισμού στις διεθνείς σχέσεις Hans Morgenthau και ο προεδρικός σύμβουλος για οικονομικά θέματα Μπέρναρντ Μπαρούχ.

Το σενάριο αυτό επιβεβαιώνεται έμμεσα από το βιβλίο του πρώην Σοβιετικού πράκτορα, ο οποίος δραπέτευσε στις Ηνωμένες Πολιτείεςτου στρατηγού της KGB Γιούρι Ιβάνοβιτς Ντρόζντοφ, στο έργο του «Σημειώσεις του αρχηγού της παράνομης νοημοσύνης» και παραθέτει την ομιλία του Ντάλλες: «Ξεκινώντας από αυτήν την άποψη, μπορούμε να πούμε ότι αυτοί οι στόχοι είναι ανέφικτοι χωρίς πόλεμο και, ως εκ τούτου, αναγνωρίζουμε τον τελικό μας στόχο σε σχέση με την Σοβιετική Ένωση- πόλεμος και ανατροπή της σοβιετικής εξουσίας με την βία. Πρώτον, δεν δεσμευόμαστε από ένα συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο για την επίτευξη των στόχων μας σε καιρό ειρήνης. Δεύτερον, λογικά δεν πρέπει να αισθανόμαστε απολύτως κανένα αίσθημα ενοχής .... Δεν είναι δουλειά μας να αναλογιστούμε τις εσωτερικές συνέπειες που μπορεί να οδηγήσει η υιοθέτηση τέτοιων εννοιών σε άλλη χώρα και δεν πρέπει να νομίζουμε ότι φέρουμε οποιαδήποτε ευθύνη για αυτά τα γεγονότα ... Η δουλειά μας είναι να εργαζόμαστε και να διασφαλίζουμε ότι τα εσωτερικά γεγονότα συμβαίνουν εκεί».

        Το πρώτο γνωστό αποχαρακτηρισμένο έγγραφο, επίσημα επιβεβαιωμένο, σχετικά με αυτό το θέμα, δημοσιεύτηκε στο βιβλίο ContainmentDocuments on American Policy and Strategy 1945-1950. Thomas H. Etzold and John Lewis Gaddis, που περιγράφει τα σχέδια των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών για τις κομμουνιστικές χώρες με την κωδική ονομασία NSC 20/1 στις 18 Αυγούστου 1948 ή η οδηγία του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ 20/1 του 1948.

Συντάχθηκε κατόπιν αιτήματος του Πενταγώνου για τους μακροπρόθεσμους στόχους της Αμερικανικής πολιτικής σχετικά με την Σοβιετική Ένωση.

Ο νόμος «PL 86-90», που εγκρίθηκε από το αμερικανικό Κογκρέσο τον Οκτώβριο του 1959, συνέδεσε άμεσα την ασφάλεια της Αμερικής με τον κατακερματισμό της Σοβιετικής Ένωσης σε ξεχωριστά κράτη.

Ο επόμενος νόμος καθόρισε τις τεχνολογίες για την κατάρρευση της Ε.Σ.Σ.Δ και την περαιτέρω διαχείριση.

Η προεδρική οδηγία που εκδόθηκε το 1991 επέτρεψε τον διαμελισμό της Σοβιετικής Ένωσης με την βία και τον εποικισμό των εδαφών της.

        Η ιδέα του «σχεδίου Dulles» αναπτύχθηκε περαιτέρω στις οδηγίες SNB-58 (1949) και SNB-68 (1950). Η οδηγία SNB-68 αναφέρει άμεσα«Πρέπει να διεξάγουμε έναν ανοιχτό ψυχολογικό πόλεμο με στόχο να προκαλέσουμε μαζική προδοσία στους Σοβιετικούς και να καταστρέψουμε τα σχέδια του Κρεμλίνου. Ενίσχυση θετικών και έγκαιρων μέτρων και επιχειρήσεων με μυστικά μέσα στον τομέα του οικονομικού, πολιτικού και ψυχολογικού πολέμου, προκειμένου να προκληθεί και να υποστηριχθεί αναταραχή και εξεγέρσεις σε επιλεγμένες στρατηγικά σημαντικές χώρες -δορυφόρους».

        Ο Άλλεν Ντάλλες ταυτιζόμενος με σκοτεινές δυνάμεις των ΗΠΑ, ήταν μέλος της οργάνωσης Operation Sunrise Crossword.

Αυτό ήταν το όνομα των διαπραγματεύσεων μεταξύ των Αμερικανών και των Ναζί για ξεχωριστή ειρήνη τον Φεβρουάριο-Μάρτιο του 1945 στην Ελβετία που ορισμένοι Γερμανοί αξιωματικοί εξέταζαν το ενδεχόμενο να κανονίσουν την παράδοση των γερμανικών στρατευμάτων που αντιτίθενται στους Βρετανοαμερικανικούς Στρατούς του Στρατάρχη Αλεξάντερ στην Ιταλία.

        Οι μυστικές διαπραγματεύσεις διεξήχθησαν στις 8 Μαρτίου 1945 στην Ελβετία μεταξύ του στρατηγού των SS Karl Wolff και του Allen Dulles.

Στις 12 Μαρτίου ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Μόσχα, Averell Harriman ενημέρωσε τον Molotov για την δυνατότητα διαπραγματεύσεων για την Γερμανική παράδοση στην Ιταλία.

Την ίδια ημέρα, ο Μολότοφ απάντησε ότι η σοβιετική κυβέρνηση δεν θα είχε αντίρρηση στις διαπραγματεύσεις με την προϋπόθεση ότι θα συμμετείχαν και σοβιετικοί εκπρόσωποι.

Οι Δυτικοί Σύμμαχοι δεν αποδέχθηκαν αυτό το αίτημα και ο Μολότοφ έγραψε στον Χάριμαν, (Η επιστολή παρελήφθη στις 25 Μαρτίου 1945), ότι: «για δύο εβδομάδες, στην Βέρνη, πίσω από την πλάτη της Σοβιετικής Ένωσης, οι διαπραγματεύσεις μεταξύ εκπροσώπων της Γερμανικής Στρατιωτικής Διοίκησης από την μία πλευρά και εκπροσώπων της Αμερικανικής και Βρετανικής Διοίκησης στην διεξαγωγή από την άλλη πλευρά, η σοβιετική κυβέρνηση το θεωρεί απολύτως απαράδεκτο».

        Είναι γνωστό από την ιστορία ότι οι μεγάλες αυτοκρατορίες, και τέτοια ήταν η Ε.Σ.Σ.Δ, κατέρρευσαν μετά τον θάνατο των ιδρυτών τους.

Ούτε ο Μέγας Αλέξανδρος, ούτε ο Τζένγκις Χαν, ούτε ο Καρλομάγνος είχαν άξιους διαδόχους.

Εβδομήντα χρόνια από το ξεκίνημα του Ψυχρού Πολέμου που εδραίωσε το ΝΑΤΟ ως Συμμαχία, το νέο «Στρατηγικό δόγμα», που υιοθετήθηκε 12 χρόνια μετά τήν Σύνοδο Κορυφής της Λισαβόνας το 2010, χαρακτηρίζει την Μόσχα ως «την πιο σημαντική και άμεση απειλή για την ασφάλεια των συμμάχων και για την ειρήνη και την σταθερότητα» στον ευρωατλαντικό χώρο.

Και στο επίκεντρο είναι η Ευρώπη.

Ο γ.γ. του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ ανακοίνωσε ότι η υφιστάμενη δύναμη ταχείας αντίδρασης του NATO (NATO Response ForceNRF) πρόκειται να επταπλασιαστείαπό 40.000 σε 300.000 στρατιώτες η οποία προφανώς θα αποτελείται από υπάρχουσες μονάδες από τις 32, πλέον, χώρες μέλη της Συμμαχίας.

Ο Μπεν Χότζες, πρώην διοικητής των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων στην Ευρώπηπροβλέπει ότι ο αριθμός των αμερικανικών στρατευμάτων στην περιοχή θα αυξηθεί μεταξύ 100.000 και 120.000 γεγονός που αντιπροσωπεύει μια επιστροφή στο δόγμα του ΝΑΤΟ στη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου.

Στο στόχαστρο μπαίνει πλέον η Κίνα και ο Ινδο-Ειρηνικός, ενώ ο τέως Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον έκανε λόγο για μια «ανασύσταση του Mare Nostrum (Μάρε Νόστρουμ) «η Θάλασσα μας», όπως αποκαλούσαν οι Ρωμαίοι την Μεσόγειο κατά την περίοδο της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, με την συγκρότηση μιας ευρύτερης συμμαχίας που θα περιλαμβάνει την Τουρκία και τις χώρες στην βόρεια Αφρική.

Μετά την ρωσική βέβαια επίθεση στην Ουκρανία για πρώτη φορά, η Ρωσία, μιά μεγάλη πυρηνική δύναμη και οικονομία, αντιμετωπίστηκε ως υποτελές κράτοςμε τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ε.Ε. και το Ηνωμένο Βασίλειο να δεσμεύουν τα συναλλαγματικά αποθέματά της ύψους 300 δισ. δολαρίων.

Το πολεμικό ξέσπασμα όμως του Πούτιν αλλάζει τις ισορροπίες και απειλεί να κλονίσει τους πυλώνες της Νέας Τάξης Πραγμάτων και της Παγκοσμιοποίησης.

Για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «Ε.ΛΑ.Σ»

ΕΚ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

Οδυσσέας Τηλιγάδας      Στέργιος Σμυρλής

210 3250220                    6944325056




.