GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Γνωστή ηθοποιός το θύμα δολοφονίας στην Αίγινα

Η ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου Μαρία Μπονίκου είναι η γυναίκα που βρήκε τραγικό θάνατο μετά από δολοφονική επίθεση στο σπίτι της...

Η ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου Μαρία Μπονίκου είναι η γυναίκα που βρήκε τραγικό θάνατο μετά από δολοφονική επίθεση στο σπίτι της στην Αίγινα.

Την σχετική ανακοίνωση έκανε ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας στο facebook.

Γεννήθηκε το 1954 και έπαιξε στις ταινίες:

Όλοι θα ζήσουμε 1974

Αγάπη μου Ουά-Ουά 1974

Η Προεδρίνα 1972

Στην Πόλη αγαπηθήκαμε 1972

Το κοροϊδάκι της πριγκηπέσσας (1972) 1972

ενώ συμμετείχε και σε πολλές μεταγλωτίσσεις με πιο γνωστή την παιδική σειρά Σπορτ Μπίλι.

Η δολοφονία

Στην Αστυνομική Διεύθυνση του Πειραιά προσήχθη ως βασικός ύποπτος για την άγρια δολοφονία της μητέρας του, ένας 55χρονος άνδρας (46 ετών κατά άλλες πληροφορίες) που φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα.

Σύμφωνα με το piraeuspress.gr, οι αστυνομικοί εντόπισαν μέσα στο σπίτι της (μετά από κλήση που δέχθηκαν από γειτόνισσα, η οποία είπε ότι «υπάρχει μια γυναίκα νεκρή στο σπίτι») στη θέση Πολλές Ελιές στην Αίγινα, μια νεκρή 73χρονη, η οποία ήταν πεσμένη στο πάτωμα, χωρίς να φορά κάποια από τα ρούχα της και η οποία έφερε πολλαπλά χτυπήματα από  αιχμηρό αντικείμενο, πιθανόν μαχαίρι, σχεδόν σε όλο της το κορμί, ενώ στο κεφάλι της είχε περασμένη μια σακούλα!

Από την έρευνα που έκαναν δεν διαπίστωσαν ούτε ίχνη παραβίασης στο σπίτι, ούτε ενδείξεις κλοπής και έστρεψαν το ενδιαφέρον τους στον γιο της άτυχης γυναίκας. 

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν η αστυνομία είχε κληθεί τα ξημερώματα στο συγκεκριμένο σπίτι, για διατάραξη κοινής ησυχίας, επειδή όπως φέρεται να είπαν γείτονες, ακουγόταν πολλή φασαρία.

Νωρίς σήμερα το πρωί, 73χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της, στη θέση Πολλές Ελιές.

Η ηλικιωμένη γυναίκα βρέθηκε πεσμένη μπρούμυτα και μαχαιρωμένη.

Την 73χρονη γυναίκα εντόπισε συγγενικό της πρόσωπο, ενώ αυτή τη στιγμή έχει προσαχθεί και εξετάζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά, ο 46χρονος γιος της.

Μέχρι στιγμής, ο 46χρονος γιος της έχει προσαχθεί και δεν είναι σε θέση να δώσει πληροφορίες και να επικοινωνήσει με τους αστυνομικούς.

πηγη