GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Θεσσαλονίκη: Μαφιόζικη επίθεση στο πρατήριο του προέδρου των βενζινοπωλών-"Βροχή" οι πυροβολισμοί

Η επίθεση έγινε περίπου στις 3 τα ξημερώματα της Πέμπτης Πυρά από αγνώστους δέχθηκε το πρατήριο υγρών καυσίμων του προέδρου των βενζινοπω...


Η επίθεση έγινε περίπου στις 3 τα ξημερώματα της Πέμπτης

Πυρά από αγνώστους δέχθηκε το πρατήριο υγρών καυσίμων του προέδρου των βενζινοπωλών Θεσσαλονίκης, Θέμη Κιουρτζή.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η επίθεση έγινε περίπου στις 3 τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Ο άγνωστος δράστης φέρεται να πυροβόλησε, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, τουλάχιστον επτά φορές κατά του πρατηρίου υγρών καυσίμων.

Την επίθεση αντιλήφθηκε ο πρόεδρος της ένωσης βενζινοπωλών της Θεσσαλονίκης ο οποίος έκανε λόγο για έναν δράστη.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες η στιγμή της επίθεσης έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας που υπήρχε στο βενζινάδικο το οποίο την ώρα των πυροβολισμών ήταν κλειστό.

Στα τζάμια είναι ορατά τα σημάδια από τις σφαίρες. «Γάζωσαν το κατάστημα», ήταν τα πρώτα λόγια του κ. Κιουρτζή. Αξίζει να σημειώθεί πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά, που δέχτηκε επίθεση το κατάστημά του.

Σημειώνεται ότι το πρατήριο υγρών καυσίμων του προέδρου των βενζινοπωλών της Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε σχετικά απομακρυσμένη περιοχή.

Ο δράστης δεν πλησίασε για να κλέψει κάτι.

Ήθελε όπως φαίνεται να στείλει ένα «μήνυμα» με τους πυροβολισμούς και απομακρύνθηκε πριν φτάσουν στο σημείο αστυνομικοί.

Ευτυχώς από τη μαφιόζικη επίθεση δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί.


Αυτό είναι το καλάζνικοφ που γάζωσαν το βενζινάδικο στη Θεσσαλονίκη

Την ώρα που ο πρόεδρος των Βενζινοπωλών Θάνος Κιουρτζής, του οποίου “γάζωσαν” το βενζινάδικο σήμερα το πρωί,  μιλώντας στο Thesstoday.gr αναφερόταν σε επαναλαμβανόμενες επιθέσεις, είδε το φως της δημοσιότητας φωτογραφικό υλικό με το καλάζνικοφ, εν μέσω καταγγελιών του συλλόγου Βενζινοπωλών.

Στη σελίδα της Ένωσης Βενζινοπωλών Θεσσαλονίκης γίνονται καταγγελίες για απειλές και απειλές. Μάλιστα δημοσιεύεται και η φωτογραφία με το καλάζνικοφ, το όπλο της επίθεσης που σοκάρει.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά:

Δείτε εδώ:


Νωρίτερα ο κ. Κιουρτζής τόνιζε χαρακτηριστικά ότι: “Τη στιγμή της επίθεσης, το κατάστημά ευτυχώς ήταν κλειστό” ενώ επιβεβαίωσε το γεγονός ότι: “Πριν λίγο καιρό, είχε σημειωθεί και άλλη επίθεση από αγνώστους, σε εκείνη την περίπτωση η επίθεση ήταν με χειροβομβίδες”!

πηγη