GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Μάνος Δασκαλάκης: «Δεν είχα όφελος να σκοτώσω τη σπιτονοικοκυρά»

«Η Ρούλα τη φύλαγε στις αρχές, μετά μπήκε μια άλλη γυναίκα - Άλλαξαν τρεις γυναίκες μέχρι να "φύγει"» Ο πατέρας των τριών παιδι...



«Η Ρούλα τη φύλαγε στις αρχές, μετά μπήκε μια άλλη γυναίκα - Άλλαξαν τρεις γυναίκες μέχρι να "φύγει"»

Ο πατέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα, Μάνος Δασκαλάκης, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του, έδωσε εξηγήσεις και για τα όσα έχουν ακουστεί για τη σπιτονοικοκυρά που έχει, επίσης, πεθάνει.

Μιλώντας στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ» και τον Πέτρο Κουσουλό, ο πατέρας των τριών παιδιών στην Πάτρα ξεκαθάρισε αρχικά πως τη γυναίκα αυτή δεν τη φύλαγε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Η Ρούλα τη φύλαγε στις αρχές, μετά μπήκε μια άλλη γυναίκα. Άλλαξαν τρεις γυναίκες μέχρι να “φύγει” η σπιτονοικοκυρά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε, μάλιστα, πως ήταν εκείνοι που τη μετέφεραν στο νοσοκομείο την πρώτη φορά.

«Είχε πέσει και από τότε έκατσε στο κρεβάτι και ένα βράδυ ξαφνικά κόντευε να κάνει σηψαιμία. Είχε μια πληγή στο πόδι μεγάλη σε βάθος. Την πήγαμε στο νοσοκομείο, την επαναφέραμε γιατί είχε χάσει τα λογικά της. Ήταν να της κόψουν το πόδι αν θυμάμαι καλά. Τη βγάλαμε από το νοσοκομείο, της πήραμε ορθοπεδικά κρεβάτια, τα πάντα», σημείωσε ο πατέρας των τριών κοριτσιών.

Αναφέρθηκε, ακόμη, στα όσα έχουν ακουστεί περί κληρονομιάς που ενδέχεται να είχε η συγκεκριμένη γυναίκα, αλλά και για τα ενοίκια που λέγεται ότι δεν πλήρωνε η οικογένεια.

«Η γυναίκα καταρχήν έπαιρνε μια σύνταξη. Ούτε λεφτά είχε ούτε τίποτα. Εμείς τής δίναμε τα ενοίκια κανονικά με αποδείξεις. Μπορεί να φανεί, υπάρχουν τα πάντα στις φορολογικές δηλώσεις. Δεν υπήρχε όφελος. Καταρχήν, γιατί να σκοτώσεις μια γυναίκα που ούτε σου έχει γράψει το σπίτι;», απάντησε ο Μάνος Δασκαλάκης.

πηγη