GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ - ΙΣΡΑΗΛ: ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΙΣΧΥΡΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Την Παρασκευή 1η Απριλίου, εν όψει του ισλαμικού ιερού μήνα του Ραμαζανιού και της εβραϊκής εορτής του Πάσχα, ο Ερντογάν συνομίλησε τηλεφ...


Την Παρασκευή 1η Απριλίου, εν όψει του ισλαμικού ιερού μήνα του Ραμαζανιού και της εβραϊκής εορτής του Πάσχα, ο Ερντογάν συνομίλησε τηλεφωνικά με τον Ισραηλινό ομόλογο του Ισαάκ Χέρτζογκ και καταδίκασε έντονα τις παλαιστινιακές επιθέσεις που στοίχισαν την ζωή 11 Ισραηλινών τις τελευταίες δυο εβδομάδες.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που Παλαιστίνιοι επιτέθηκαν σε Ισραηλινούς, ήταν όμως η πρώτη φορά που ο Τούρκος πρόεδρος καταδίκασε αυτές τις επιθέσεις.

Την προηγούμενη εβδομάδα, κατά την διάρκεια της πτήσης επιστροφής του από τις Βρυξέλλες όπου είχε συμμετάσχει στην Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ, ο Ερντογάν μιλώντας σε δημοσιογράφους υπαινίχθηκε για επερχόμενες εκπλήξεις στην ενεργειακή συνεργασία με το Ισραήλ.

Τα ανωτέρω συμβάντα αποτελούν ένα σαφές σημάδι ότι οι σχέσεις μεταξύ Άγκυρας και Τελ Αβίβ γρήγορα θα αποκατασταθούν στο καλύτερο δυνατό επίπεδο, τουτέστιν Τουρκία και Ισραήλ επιστρέφουν στο......

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στην ιστοσελίδα: istos.net.gr.


.