GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Πανικός στη Νέα Υόρκη: Τρομοκρατικό χτύπημα σε σταθμό του μετρό του Μπρούκλιν (Βίντεο)

Επέστρεψε ο εφιάλτης της τρομοκρατίας στην Νέα Υόρκη! Ύποπτος τράπηκε σε φυγή φορώντας γιλέκο κατασκευής και μάσκα αερίων Τουλάχιστον 13 άνθ...

Επέστρεψε ο εφιάλτης της τρομοκρατίας στην Νέα Υόρκη!

Ύποπτος τράπηκε σε φυγή φορώντας γιλέκο κατασκευής και μάσκα αερίων

Τουλάχιστον 13 άνθρωποι τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια περιστατικού με πυροβολισμούς σε σταθμό του μετρό στην περιοχή Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, δήλωσαν οι αρχές την Τρίτη.

"Στις 8:27 η αστυνομία ανταποκρίθηκε σε κλήση 911 ενός ατόμου που πυροβολήθηκε στο μετρό" στο Μπρούκλιν, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο μια εκπρόσωπος της αστυνομίας της Νέας Υόρκης .

Η πυροσβεστική υπηρεσία της πόλης έδωσε τον απολογισμό των τραυματιών, με το ABC News επικαλούμενο αστυνομικές πηγές να λέει ότι τουλάχιστον πέντε άνθρωποι πυροβολήθηκαν.


Μια φωτογραφία από το σημείο έδειχνε ανθρώπους να φροντίζουν αιμόφυρτους επιβάτες που κείτονταν στο πάτωμα του σταθμού.


Τα τρένα που εξυπηρετούσαν αυτόν τον σταθμό καθυστέρησαν κατά την πρωινή ώρα αιχμής.

Το πυροσβεστικό προσωπικό που ανταποκρίθηκε σε αναφορές για καπνό στον σταθμό της 36ης οδού στη γειτονιά Σάνσετ Παρκ βρήκε πολλούς ανθρώπους πυροβολημένους και μη πυροδοτημένους μηχανισμούς, δήλωσε εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Νέας Υόρκης.


Η πυροσβεστική ανέφερε ότι 13 άνθρωποι τραυματίστηκαν, αλλά δεν υπήρξαν λεπτομέρειες σχετικά με το τι συνεπάγονται οι τραυματισμοί αυτοί.

Σύμφωνα με πολλαπλές πηγές της αστυνομίας που ενημερώθηκαν για την έρευνα, οι προκαταρκτικές πληροφορίες ανέφεραν ότι ένας ύποπτος διέφυγε φορώντας γιλέκο οικοδομής και μάσκα αερίου.



πηγη