GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Γιώργος Φίλης: "Θα αντιμετωπίσουμε τεράστια εσωτερικά πολιτικά προβλήματα το επόμενο διάστημα, τα οποία θα μεταφραστούν και σε ζητήματα εθνικής ασφάλειας με την Τουρκία".

"Η Τουρκία θα πάει με την Δύση, αλλά δεν ξέρω αν θα είναι ο κ. Ερντογάν εκεί" σχολίασε, μεταξύ άλλων, ο Καθηγητής Γεωστρατηγική...


"Η Τουρκία θα πάει με την Δύση, αλλά δεν ξέρω αν θα είναι ο κ. Ερντογάν εκεί" σχολίασε, μεταξύ άλλων, ο Καθηγητής Γεωστρατηγικής κ. Γεώργιος Φίλης, στο «Ανοικτό Διαδικτυακό Βήμα ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΛΙΘΟΠΟΛΙΣ» με θέμα: «Ο Πόλεμος στην Ουκρανία ως Προοίμιο μίας Παγκόσμιας Γεωπολιτικής Σύγκρουσης… και η Ελλάδα».

Σημείωσε ότι πρέπει "να τιμήσουμε την υπογραφή μας με τους Αμερικανούς, αλλά υπάρχει όριο.

Στο Ισραήλ, για παράδειγμα, κανείς δεν απαίτησε να κάνει αυτό που έκανε η Ελλάδα (σημ.: αποστολή όπλων στην Ουκρανία).

Η Ελλάς είναι στις Ευρωατλαντικές δομές.

Θα πρέπει να είμαστε εκεί που είμαστε, αλλά θα πρέπει να είμαστε πιο σοφοί στο πόσο εχθρούς θέλουμε να κάνουμε τους Ρώσους".

Κατακλείοντας την αποκαλυπτική ομιλία του, τόνισε, επίσης, με έμφαση ότι "πρέπει να προετοιμαστούμε ψυχολογικά για αυτά που έρχονται.

Πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Είναι η ώρα που πρέπει να δημιουργήσουμε φρόνημα" γιατί "η πατρίδα μας θα βιώσει την πιο δύσκολη στιγμή από την περίοδο της Μικρασιατικής Καταστροφής και μετά".

"Θα αντιμετωπίσουμε τεράστια εσωτερικά πολιτικά προβλήματα το επόμενο διάστημα, τα οποία θα μεταφραστούν και σε ζητήματα εθνικής ασφάλειας με την Τουρκία".

Ολόκληρη η ομιλία εδώ: https://youtu.be/ZXcTheopY80 .

Μετεώρων Λιθόπολις