GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Πάτρα: Ανοίγουν αυτή την ώρα τον τάφο της Τζωρτζίνας – Εισαγγελέας και ιερέας στο σημείο

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα. Όπως επιβεβαιώθηκε αυτή την ώρα οι Αρχές ανοίγουν...


Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Όπως επιβεβαιώθηκε αυτή την ώρα οι Αρχές ανοίγουν τον τάφο της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη.

Στο κοιμητήριο, βρέθηκαν αστυνομικοί, ιατροδικαστής και εισαγγελέας, ο ιερέας που διάβασε το τρισάγιο, άνθρωποι του Δήμου, αλλά και ιδιώτης ερευνητής, που ψάχνει απαντήσεις για τον θάνατο της σπιτονοικυράς του ζεύγους Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου.

Υπενθυμίζεται ότι την εντολή να ανοιχτεί ο τάφος της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη και να αφαιρεθεί το tablet έδωσε χθες η 18η τακτική ανακρίτρια Αθηνών.

Το tablet αφού ανασχεθεί, θα αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας.

Πάτρα: Θα «μιλήσει» το τάμπλετ;

Το tablet το είχε τοποθετήσει στον τάφο της Τζωρτζίνας η μητέρα της Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία σύμφωνα με όσα έχει υποστηρίξει ο σύζυγός της Μάνος Δασκαλάκης τοποθετούσε στους τάφους των τριών κοριτσιών αγαπημένα τους αντικείμενα.

Άμεσα η εντολή της ανακρίτριας θα εκτελεστεί από τις αρμόδιες αρχές, οι οποίες θα προχωρήσουν στο άνοιγμα του τάφου και την αφαίρεση του tablet, το οποίο θα διαβιβαστεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ασφάλειας προκειμένου να ερευνηθεί και να διαπιστωθεί αν μέσα σε αυτό υπάρχουν στοιχεία κρίσιμα για την εξέλιξη της έρευνας και την πλήρη διερεύνηση της δολοφονίας της μικρής Τζωρτζινας που έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

πηγη