GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ηλίας Κασιδιάρης: Το ναυάγιο της Νέας Δημοκρατίας συναντά το κουφάρι του ΣΥΡΙΖΑ

Με σημερινό Δελτίο Τύπου η Νέα Δημοκρατία έκανε - ακόμα μία - επίθεση στο πρόσωπό μου, ταυτίζοντας την πολιτική μου πορεία με αυτή των εθ...


Με σημερινό Δελτίο Τύπου η Νέα Δημοκρατία έκανε - ακόμα μία - επίθεση στο πρόσωπό μου, ταυτίζοντας την πολιτική μου πορεία με αυτή των εθνομηδενιστών του ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθώντας με αυτόν τον επαίσχυντο τρόπο να διασώσει την κατάρρευση των εκλογικών της ποσοστών.

Υπενθυμίζω και στους μεν και στους δε, ότι μαζί ψήφισαν μνημόνια το 2015, μαζί ψήφισαν το τζαμί στον Βοτανικό, μαζί και την συμφωνία των Πρεσπών, όπου όταν κατέθεσα ένσταση αντισυνταγματικότητας, σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ χειροκροτούσε τον Δένδια που την αρνήθηκε.

Μαζί ψήφισαν και την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού που έχει οδηγήσει 7.500 υγειονομικούς και τις οικογένειές τους, στα όρια της φτώχειας, διαλύοντας ότι είχε απομείνει από το Ε.Σ.Υ και βεβαίως, μαζί έξω από το Εφετείο χέρι - χέρι πανηγύριζαν για την παράνομη φυλάκισή μου, νομίζοντας με αυτόν τον τρόπο ότι θα σταματήσουν την φωνή μου.

Με μια ελεύθερη φωνή, ακόμα και μέσα απο την φυλακή, που όσο ζω, θα λέω την αλήθεια στους Έλληνες και θα αποκαλύπτω τα τεράστια σκάνδαλα του πολιτικού συστήματος.

ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, γνωρίζουν ότι το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ θα βρίσκεται στην επόμενη βουλή και προσπαθούν με τέτοιες επιθέσεις εναντίον μου, να μας σταματήσουν.

Πλανώνται πλάνην οικτράν!

Ηλίας Κασιδιάρης


.