GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Πάει να γράψει μόνη της το τέλος η μάνα στο ίδιο της το κελί – Πληροφορίες ότι χτυπάει το κεφάλι της στον τοίχο

Ο εισαγγελέας θα πάει σήμερα στις φυλακές του Κορυδαλλού για να επισκεφτεί την ίδια για την ασφάλειά της Δεν έχουν τέλος οι πληροφορίες π...


Ο εισαγγελέας θα πάει σήμερα στις φυλακές του Κορυδαλλού για να επισκεφτεί την ίδια για την ασφάλειά της

Δεν έχουν τέλος οι πληροφορίες που έρχονται στη δημοσιότητα σχετικά με την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Πριν από λίγο έγινε γνωστό πώς η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου, κατηγορούμενη για την δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, φέρεται να χτυπάει το κεφάλι της στον τοίχο στο κελί της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελέας θα πάει σήμερα στις φυλακές του Κορυδαλλού για να επισκεφτεί την ίδια για την ασφάλειά της.

Μεταφέρθηκε σε ειδικό κελί

Η μεταγωγή της Ρούλας Πισπιρίγκου από τη ΓΑΔΑ, όπου πέρασε το πρώτο βράδυ μετά την απόφαση να προφυλακιστεί, στις φυλακές Κορυδαλλού ξεκίνησε λίγο μετά τις 08:30 (καθυστέρησε για σχεδόν μια ώρα) και τα μέτρα ασφαλείας ήταν για ακόμη μια φορά ισχυρότατα.

Η 33χρονη έχει οδηγηθεί στη ΣΤ’ πτέρυγα του Κορυδαλλού, όπου κρατούνται κι άλλες γυναίκες που κατηγορούνται για ειδεχθή εγκλήματος και θα κρατηθεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.
Μάλιστα, τουλάχιστον για το πρώτο διάστημα θα προαυλίζεται μόνη της για λόγους ασφαλείας ώστε να μην πέσει θύμα επίθεσης μέσα στις φυλακές.

πηγη