GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

«Ρουκέτα» Τραμπ! “Putin Would Know” Πες τα όλα Πούτιν...

“Και μετά λένε, «Είναι τόσο καλός με τη Ρωσία»! Εγώ είμαι αυτός που έθεσε τις μεγαλύτερες κυρώσεις στη Ρωσία”! Ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ ...


“Και μετά λένε, «Είναι τόσο καλός με τη Ρωσία»! Εγώ είμαι αυτός που έθεσε τις μεγαλύτερες κυρώσεις στη Ρωσία”!

Ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ καλεί τον Ρώσο ηγέτη Βλαντίμιρ Πούτιν να δώσει στη δημοσιότητα κάθε πληροφορία που διαθέτει σχετικά με τις συναλλαγές του Χάντερ Μπάιντεν με ολιγάρχες στην Ανατολική Ευρώπη... 

Σε συνέντευξή του στην τηλεοπτική εκπομπή Just the News του Real America’s Voice που προβλήθηκε την Τρίτη, ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ αναφέρθηκε σε έκθεση της Γερουσίας του 2020 που αποκάλυπτε ότι η Ρωσίδα ολιγάρχης Γιελένα Μπατουρίνα, τότε σύζυγος του δημάρχου της Μόσχας, χρηματοδότησε με 3,5 εκατομμύρια δολάρια πριν από μια δεκαετία μια εταιρεία που συνίδρυσε ο γιος του προέδρου Τζο Μπάιντεν

'' Δεν ήταν λίγα τα λεφτά... μιλάμε για 3,5 εκατομμύρια δολάρια, ξέρω πως ο Πούτιν γνωρίζει την απάντηση... Πρέπει να μιλήσει δημόσια και να απαντήσει στο γιατί δόθηκαν τα χρήματα'', πρόσθεσε ο Τραμπ. 

Δικαστήριο στο Ντέλαγουερ ερευνά τις επιχειρηματικές συναλλαγές του Χάντερ Μπίντεν για πιθανές φορολογικές παραβάσεις, θέματα άσκησης πίεσης σε ξένες χώρες και ξέπλυμα χρήματος.

Ο Χάντερ Μπάιντεν αναγνώρισε την έρευνα, αλλά αρνήθηκε ότι έχει διαπράξει αδίκημα.

''Θα ήθελα να μάθω επίσης, ποια ήταν η σχέση του Χάντερ Μπάιντεν με τον Ουκρανό ολιγάρχη Νικολάι Ζλοτσέφσκι, ιδιοκτήτη της εταιρείας φυσικού αερίου ''Burisma Holdings'', η οποία προσέλαβε τον γόνο του Μπάιντεν το 2014 στο διοικητικό της συμβούλιο και του κατέβαλε εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια ετησίως'', πρόσθεσε ο Μπάιντεν. 

Εκείνη την εποχή, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ θεωρούσε ότι η ''Burisma'' ήταν μια διεφθαρμένη εταιρεία που δωροδοκούσε Ουκρανούς αξιωματούχους και θεωρούσε ότι η σχέση του Χάντερ Μπάιντεν δημιουργούσε την εντύπωση σύγκρουσης συμφερόντων επειδή ο πατέρας του, ο τότε αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν, επέβλεπε την πολιτική των ΗΠΑ με την Ουκρανία.

''ΤΏΡΑ, σίγουρα δεν θα λάβετε απάντηση από τους Ουκρανούς'',  ''παραπονέθηκε'' ο Τραμπ (αναφερόμενος στην παραπομπή του το 2020 που ζήτησε την βοήθεια της Ουκρανίας, για την διερεύνηση των επιχειρηματικών συναλλαγών του Μπάιντεν).

Ο Τραμπ είπε ότι προσπάθησε να θέσει το θέμα των συναλλαγών του Χάντερ Μπάιντεν με ολιγάρχες κατά τη διάρκεια των εκλογών του 2020, αλλά τον απέκλεισε ο τότε παρουσιαστής του Fox News Κρις Γουάλας.

Ενώ ενθάρρυνε τον Πούτιν να αποκαλύψει οποιαδήποτε πληροφορία έχει σχετικά με τις επιχειρηματικές συναλλαγές της οικογένειας Μπάιντεν, ο Τραμπ κατέστησε επίσης σαφές ότι αντιμετωπίζει τον Πούτιν πιο αυστηρά από τους Δημοκρατικούς, εμποδίζοντας τον αγωγό φυσικού αερίου NordSteam 2 προς την Ευρώπη, επιβάλλοντας κυρώσεις στη Μόσχα, αναβαθμίζοντας το πυρηνικό οπλοστάσιο των ΗΠΑ και ενισχύοντας τα οικονομικά του ΝΑΤΟ.

“Είμαι το καλύτερο πράγμα που συνέβη ποτέ στο ΝΑΤΟ, επειδή τους έκανα να πληρώσουν.

Έτσι, το ΝΑΤΟ έχει πολλά χρήματα τώρα”, δήλωσε. “Και παρεμπιπτόντως, αυτό είναι ένα άλλο, εγώ είμαι αυτός που έφερε το Nord Stream 2 … .

Εγώ είμαι αυτός που το μπλόκαρε. Εγώ το τερμάτισα. Δεν θα το έπαιρναν. Αυτός (ο Μπάιντεν) το άνοιξε στη συνέχεια.

“Και μετά λένε, «Είναι τόσο καλός με τη Ρωσία»!

Εγώ είμαι αυτός που έθεσε τις μεγαλύτερες κυρώσεις στη Ρωσία”, είπε.

πηγη