GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Στα ύψη η ουσία «τροπονίνη έπρεπε να ήταν έως 15 και εμφανίζεται στο…418!»

Στην τελική ευθεία μπαίνει η υπόθεση με τον θάνατο των παιδιών στην Πάτρα, καθώς αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων ...


Στην τελική ευθεία μπαίνει η υπόθεση με τον θάνατο των παιδιών στην Πάτρα, καθώς αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 9χρονης Τζωρτζίνας, τα οποία αναμένονται από μέρα σε μέρα και εκτιμάται ότι θα δώσουν σημαντικές απαντήσεις.

Το βάρος της έρευνας, έχει πέσει στη Τζωρτζίνα η οποία πέθανε τελευταία καθώς αυτό που αναζητείται είναι αν δόθηκαν κάποιες φαρμακευτικές ή άλλες ουσίες που να την οδήγησαν στον θάνατο.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΑΝΤ1, επικαλούμενος δημοσίευμα της εφημερίδας «Πελοπόννησος», έπειτα από έρευνα που έχει γίνει, βρέθηκε η ουσία τροπονίνη – που είναι στην καρδιά του κάθε ανθρώπου- να βρίσκεται στα… ύψη στην Τζωρτζίνα.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η ένδειξη της τροπονίνης στην Τζωρτζίνα αντί για 15 είναι 418.

Όπως είναι γνωστό, η τροπονίνη καθορίζει ακόμη και το θέμα του εμφράγματος, όπως λένε οι ειδικοί. Το βασικό ερώτημα είναι ποια είναι η αιτία, τι είναι εκείνο που προκάλεσε την αύξηση της τροπονίνης.

Πάντως, το ενδιαφέρον έχει στραφεί στα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, που αναμένονται από το εργαστήριο στη Θεσσαλονίκη και εκτιμάται ότι θα αποτελέσουν «κλειδί» για την υπόθεση.

πηγη