GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Σοκ στη σκηνή τον Oscars: Ο Γουίλ Σμιθ χαστούκισε τον Κρις Ροκ γιατί κορόιδεψε τη γυναίκα του!

Μια πρωτοφανής στιγμή καταγράφηκε στην 94η απονομή των βραβείων Όσκαρ. Η στιγμή που ένας ηθοποιός (Γουίλ Σμιθ) ανέβηκε στη σκηνή για να χτυπ...

Μια πρωτοφανής στιγμή καταγράφηκε στην 94η απονομή των βραβείων Όσκαρ. Η στιγμή που ένας ηθοποιός (Γουίλ Σμιθ) ανέβηκε στη σκηνή για να χτυπήσει έναν άλλο (Κρις Ροκ).

Όλα έγιναν ενώ ο Κρις Ροκ παρουσίαζε το Όσκαρ καλύτερου ντοκιμαντέρ, άρχισε να αστειεύεται. Πρώτα με το ζευγάρι Χαβιέρ Μπαρδέμ – Πενέλοπε Κρουζ που είναι και οι δυο υποψήφιοι και μετά πήγε στη σύζυγο του Γουίλ Σμιθ, χλευάζοντας το γεγονός πως είχε σχεδόν ξυρισμένο το κεφάλι της, όπως η Ντέμι Μουρ στο G.I. Jane.

«Τζέντα, σε αγαπώ αλλά περιμένω το G. I. Jane 2» είπε ο Κρις Ροκ και η Τζέντα Πίνκετ Σμιθ δεν έκρυψε την ενόχλησή της. Και δευτερόλεπτα λεπτά, ο Γουίλ Σμιθ σηκώθηκε από τη θέση του, ανέβηκε στη σκηνή, πλησίασε τον Κρις Ροκ και τον χαστούκισε σε… παγκόσμια μετάδοση!

Εξοργισμένος επέστρεψε στη θέση του, με τον Κρις Ροκ να του λέει πως ό,τι είπε ήταν απλά ένα αστείο αλλά ο Γουίλ Σμιθ του φώναζε να μην πιάνει στο γα@@@@νο στόμα του, το όνομα της γυναίκας του!

Φαίνεται πως το κούρεμα της Τζέντα Πίνκετ Σμιθ δεν ήταν επιλογή της αλλά η γνωστή ηθοποιός φαίνεται πως έχει αλωπεκία και της έχουν πέσει τα μαλλιά. 

πηγη