GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Όλιβερ Στόουν, ο Προφήτης- Ντοκιμαντέρ του για εμπλοκή υιού Μπάιντεν & Χίλαρι στην Ουκρανία εξαφανίσθηκαν από το διαδίκτυο

Τρομερές αποκαλύψεις του Αμερικανού σκηνοθέτη λένε οι Τούρκοι  - Ένα από τα ντοκιμαντέρ “κατέβηκε” από παγκόσμια πλατφόρμα βίντεο Μεγάλος σά...

Τρομερές αποκαλύψεις του Αμερικανού σκηνοθέτη λένε οι Τούρκοι - Ένα από τα ντοκιμαντέρ “κατέβηκε” από παγκόσμια πλατφόρμα βίντεο

Μεγάλος σάλος έχει προκληθεί παγκοσμίως, αφού τα  ντοκιμαντέρ του Oliver Stone μεταδόθηκαν στην τουρκική τηλεόραση, αποκαλύπτοντας  όλη την “βρώμικη” πραγματικότητα της κατάστασης στην Ουκρανία, από το 2010  μέχρι την “εξέγερση” της πλατείας Μαιντάν( 2014) και λίγο πριν την " άγρια" ρωσική εισβολή.

Το ντοκιμαντέρ «Ukraine Facts», του γνωστού ανατρεπτικού συγγραφέα, σκηνοθέτη, Όλιβερ Στόουν, έδειχνε ότι ο Χάντερ Μπάιντεν, ο γιος του σημερινού προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, κατείχε μεγάλα μερίδια μέσω εταιρειών στην ουκρανική οικονομία, αναφέρει μεγάλη τουρκική εφημερίδα.


Η νέα ταινία-ντοκιμαντέρ του διάσημου Αμερικανού σκηνοθέτη και ηθοποιού Όλιβερ Στόουν για την Ουκρανία απέσπασε μεγάλη αναγνώριση στην Τουρκία, λόγω φυσικά των αντιαμερικανικών αισθημάτων των Τούρκων σε μεγάλο ποσοστό.

“Το ντοκιμαντέρ του Oliver Stone "Fire in Ukraine", που μεταδόθηκε από την τουρκική τηλεόραση την περασμένη εβδομάδα, προβλήθηκε για πρώτη φορά στην Τουρκία και έδωσε στο κοινό μια μοναδική ευκαιρία να δει τα γεγονότα από μια διαφορετική οπτική γωνία, αφού όλα τα διεθνή μέσα ενημέρωσης έχουν γίνει αντιρωσικά.

Το έτερο ντοκιμαντέρ «Revealing Ukraine», που γυρίστηκε το 2019, πραγματεύεται τον πολιτικό και κοινωνικό αγώνα που αναπτύχθηκε στην Ουκρανία μέχρι τη ρωσική στρατιωτική εισβολή.

Το 1991, μετά τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης από τις ΗΠΑ και τον Γκορμπατσόφ, η Ουκρανία καταλήφθηκε και μοιράστηκε σε καπιταλιστές ολιγάρχες, που είχαν στενή σχέση με τις ΗΠΑ.

Η σειρά ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει πώς οι ΗΠΑ χειραγώγησαν τις  πολιτικές εξελίξεις στην Ουκρανία, μέσω της Χίλαρι Κλίντον, του Ρεπουμπλικανού γερουσιαστή Τζον Μακέιν, της αξιωματούχου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Βικτόρια Νούλαντ και του Αμερικανού Πρέσβη Τ.Πάιατ στο Κίεβο.

Στο ντοκιμαντέρ αποκαλύπτεται επίσης, ότι η χειραγώγηση των ΗΠΑ, η οποία είναι παράλληλη με τις εξελίξεις σε όλες τις άλλες πρώην Σοβιετικές Δημοκρατίες, είναι πολύ πιο εμφανής στην Ουκρανία.

Ο Όλιβερ Στόουν ρίχνει φως στα γεγονότα με συνεντεύξεις με όλους σχεδόν τους Ουκρανούς πολιτικούς που έχουν αφήσει το στίγμα τους στην πολιτική της Ουκρανίας από την ανεξαρτησία τοy 1991 και μετά.

Αυτοί οι πολιτικοί περιλαμβάνουν τον Βίκτορ Μεντβεντσούκ, ο οποίος κατείχε υψηλές θέσεις σε όλες τις κυβερνήσεις της Ουκρανίας πριν από τον Ζελένσκι, την Ουκρανή τηλεοπτική παρουσιάστρια Oksana Marchenko, τον Ivan Katchowski, τον Vladimir Putin και άλλους εξέχοντες πολιτικούς.

Καθώς τα γεγονότα εκτυλίσσονταν στην Ουκρανία, η Χίλαρι Κλίντον και το σημαντικό μέλος των Νεοσυντηρητικών, Τζον Μακέιν, ήταν μεταξύ εκείνων που επισκέφτηκαν την Ουκρανία και διηύθυναν την πολιτική σκηνή της χώρας.

Ιδιαίτερα αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η Κλίντον και ο Μακέιν ενώθηκαν για να υποστηρίξουν τις ουκρανικές εκλογές και τις διαδηλώσεις διαμαρτυρίας το 2014, παρά το γεγονός ότι ανήκαν τότε σε αντίπαλα αμερικανικά πολιτικά κόμματα.

Ειδικότερα, κατά την εξέγερση του 2014 με επικεφαλής τον Δεξιό τομέα και τις λεγόμενες ΜΚΟ που υποστηρίζονταν από τον Σόρος, καθώς και όλα τα γεγονότα που ακολούθησαν, αναφέρονται με τον πιο αναλυτικό τρόπο στο ντοκιμαντέρ.

Οι σχέσεις μεταξύ των προεδρικών εκλογών των ΗΠΑ του 2016 και της Ουκρανίας περιγράφονται επίσης ως εξελίξεις που σημάδεψαν το μέλλον της Ουκρανίας.

Αμέσως μετά τις εκλογές του 2016, ξεκίνησε μια έρευνα περί «απειλής» για τις σχέσεις του προέδρου Τραμπ με τη Ρωσία, η οποία διήρκεσε σχεδόν δύο χρόνια και τελικά δεν βρήκε καμία σχέση με το καθεστώς Πούτιν.

Η έρευνα, που ονομάστηκε “Έκθεση Müeller”, κόστισε εκατομμύρια δολάρια, και έκλεισε χωρίς κανένα συμπέρασμα.

Σε αυτή την ταινία του Oliver Stone, εξηγείται επίσης πώς ο γιος του Joe Biden, Hunter Biden, έχει μεγάλο μερίδιο στην ουκρανική οικονομία.

Το ντοκιμαντέρ Revealing Ukraine, το οποίο προβλήθηκε μετά το ντοκιμαντέρ "Ukraine on Fire", προβλήθηκε στο τουρκικό εθνικό δίκτυο την περασμένη εβδομάδα, εφιστώντας την προσοχή με τις προβλέψεις του για το μέλλον και το σήμερα, καθώς  ρίχνει φως στα τρέχοντα γεγονότα στην Ουκρανία.

Έχει αναφερθεί ότι το τουρκικό εθνικό Κανάλι ετοιμάζεται επίσης να μεταδώσει το «30 χρόνια εξάρτησης της Ουκρανίας», το τρίτο ντοκιμαντέρ του Όλιβερ Στόουν για την Ουκρανία, τις επόμενες ημέρες στα εκατομμύρια των Τούρκων θεατών.

Έτσι, ο τουρκικός λαός θα έχει την ευκαιρία να δει την ουκρανική πραγματικότητα, την οποία προσπαθεί να αγνοήσουν όλα τα ΝΑΤΟϊκά κυβερνητικά και αντιπολιτευτικά μέσα ενημέρωσης, και να αξιολογήσει τι συμβαίνει.

Ο ιστότοπος κοινής χρήσης βίντεο Youtube λογόκρινε μάλιστα το ντοκιμαντέρ του διάσημου σκηνοθέτη Oliver Stone, Ikraine on Fire, προκειμένου να κρύψει τι συνέβη στην Ουκρανία.

Ο παραγωγός του ντοκιμαντέρ, Igor Lopatonok, ανακοίνωσε ότι το ντοκιμαντέρ Ukraine on Fire αφαιρέθηκε από τον επίσημο λογαριασμό της παραγωγής Big Tech.

Ο ίδιος έκανε μια δήλωση από τον λογαριασμό του στα social media ως εξής : "Η ταινία #UkraineOnFire διαγράφηκε από το επίσημο κανάλι παραγωγής μας στο YouTube BigTech, ζητώ από οποιονδήποτε αρέσει η ταινία μας να τη κατεβάσει εδώ στο Vimeo μας και να τη δημοσιεύσει παντού", αναφέρει η τουρκική εφημερίδα.

Η Ουκρανία ήταν η αφορμή της κρίσης ΗΠΑ-Ρωσίας, αφού τα αίτια είναι αλλού και είναι πολύ πιο σοβαρά από ότι φαίνονται.


πηγη