GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Το μήνυμα του Ηλία Κασιδιάρη για την 25η Μαρτίου: «Τιμούμε και συνεχίζουμε την Επανάσταση του Γένους»

Το «Μάχου Υπέρ Πίστεως και Πατρίδος», το μεγαλύτερο μήνυμα του 1821, είναι σήμερα περισσότερο επίκαιρο από ποτέ. Το αίμα των Αγωνιστών, π...


Το «Μάχου Υπέρ Πίστεως και Πατρίδος», το μεγαλύτερο μήνυμα του 1821, είναι σήμερα περισσότερο επίκαιρο από ποτέ.

Το αίμα των Αγωνιστών, που χύθηκε για την Ελευθερία της Ελλάδος, προδόθηκε συστηματικά από το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα κάθε εποχής.

Το Τάμα του Έθνους, ο υπέρλαμπρος Ορθόδοξος Ναός, που οι ευσεβείς Έλληνες πολεμιστές έταξαν στον Τριαδικό Θεό, δεν έχει ανεγερθεί ακόμα.

Στη θέση του οι εντολοδόχοι των ξένων δυνάμεων υψώνουν ισλαμικά τεμένη και μετατρέπουν εμάς τους Έλληνες σε μειονότητα μέσα στην ίδια μας την Πατρίδα.

Εάν συνεχιστεί η εφαρμογή της ίδιας αντεθνικής πολιτικής σε μερικές δεκαετίες από σήμερα δεν θα υπάρχει ελληνικό κράτος, δεν θα υπάρχει Ελλάς.

Είναι στο χέρι μας να αντισταθούμε στην παρακμή και να συνεχίσουμε τον μεγάλο αγώνα των προγόνων μας υπέρ Πίστεως και Πατρίδος.

Από εμάς και μόνο εξαρτάται η σωτηρία και η ευημερία του Έθνους των Ελλήνων.

Γράφω αυτές τις γραμμές μέσα από τις φυλακές του ξενόδουλου καθεστώτος, αισθάνομαι όμως περισσότερο ελεύθερος και ανεξάρτητος από ποτέ. 

Όπως οι πρόγονοί μας πολέμησαν στα βουνά και στα κάστρα, έτσι και εμείς σήμερα έχουμε καθήκον να συνεχίσουμε αυτόν τον αγώνα κάτω από σκληρές και δύσκολες συνθήκες.

Αυτός είναι ο διαχρονικός φόρος τιμής που οφείλουμε στην αιώνια Ελλάδα.

Ζήτω η 25η Μαρτίου!

Ηλίας Κασιδιάρης

Ιδρυτής Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ


ellhnes.net