GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Νεκρός ο Νομπελίστας επιστήμονας Luc Montagnier; - Το επιβεβαιώνουν οι συνεργάτες του

Ένας άνθρωπος που έδωσε μάχη υπέρ της ελευθερίας Ένα μυστήριο υπάρχει γύρω από την είδηση του θανάτου του σπουδαίου νομπελίστα Luc Montagnie...



Ένας άνθρωπος που έδωσε μάχη υπέρ της ελευθερίας

Ένα μυστήριο υπάρχει γύρω από την είδηση του θανάτου του σπουδαίου νομπελίστα Luc Montagnier, ο οποίος φέρεται να έφυγε από τη ζωή την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου σε ηλικία 89 ετών.


Την είδηση τη μετάδωσε η εφημερίδα France Soir, η οποία έγραψε ότι «ο καθηγητής Luc Montagnier, βραβείο Νόμπελ Ιατρικής 2008, πέθανε ειρηνικά στις 8 Φεβρουαρίου 2022 παρουσία των παιδιών του».


Όπως αναφέρει το δημοσίευμα το Γάλλος νομπελίστας έσβησε ειρηνικά στο αμερικάνικο νοσοκομείο Neuilly-sur-Seine στο Παρίσι.

Η εφημερίδα μάλιστα επικαλείται και τον Gérard Guillaume, έναν από τους πιο πιστούς συνεργάτες του, ο οποίος υποστηρίζει ότι έφυγε εν ειρήνη περιτριγυρισμένος από τα παιδιά του.

Παρόλα αυτά για πολλές ώρες η είδηση δεν είχε επιβεβαιωθεί και υπήρχαν πολλές αμφιβολίες από τα άλλα ΜΜΕ. Το Mediamass μάλιστα διέψευσε την είδηση του θανάτου του L.Montagnier.

Ουσιαστικά η είδηση επιβεβαιώθηκε από την Γαλλίδα γενετιστή Alexandra Henrion-Caude, συνεργάτιδα του καθηγητή, η οποία έκανε και σχετική ανάρτηση στο Twitter. 


Ο Montagnier ήταν επίτιμος διευθυντής του «Center national de la recherche scientifique» και της μονάδας ιογενούς ογκολογίας του Ινστιτούτου Παστέρ στο Παρίσι όπου το 1983, μαζί με τη Françoise Barré-Sinoussi, ανακάλυψε τον ιό HIV. Τον τελευταίο καιρό ήταν μια από τις πιο γνωστές φωνές που είχαν μιλήσει ενάντια στα εμβόλια κατά του Covid, προειδοποιώντας για ενεργοποίηση σοβαρών παρενεργειών στον ανθρώπινο οργανισμό.

Η άποψη του για τους εμβολιασμού

Ο εμβολιασμός κατά τη διάρκεια μιας πανδημίας είναι αδιανόητος και προκαλεί θανάτους, δήλωσε ο νικητής του Βραβείου Νόμπελ Ιατρικής το 2008.

«Τα νέα στελέχη είναι αποτέλεσμα εμβολιασμού. Μπορείτε να δείτε σε κάθε χώρα, είναι το ίδιο πράγμα: σε κάθε χώρα, μετά τον εμβολιασμό, ακολουθούν θάνατοι», είχε δηλώσει ο Γάλλος ιολόγος.

Παρά το προχωρημένο της ηλικίας του συμμετείχε σε διαδηλώσεις κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού του Covid και προ μηνός μίλησε στο Κοινοβούλιο του Λουξεμβούργου κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού του Covid.


https://www.pronews.gr/ygeia/1056580_epivevaionoyn-thanato-toy-nompelista-lmontagnier-oi-synergates-toy