GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Όλα κρέμονται σε μια κλωστή - Οι Ρώσοι πήραν θέσεις επίθεσης και όλοι κρατούν την ανάσα τους

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην Ουκρανία Αυτή την στιγμή έχουμε ένα θρίλερ στα ρωσο-ουκρανικά σύνορα. Οι ρωσικές δυνάμεις μετακινούν συνεχώς μονά...

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην Ουκρανία

Αυτή την στιγμή έχουμε ένα θρίλερ στα ρωσο-ουκρανικά σύνορα.

Οι ρωσικές δυνάμεις μετακινούν συνεχώς μονάδες αυτοκινούμενου πυροβολικού μεγάλου βεληνεκούς και πολλαπλούς εκτοξευτές σε θέση βολής, απειλώντας ξεκάθαρα ουκρανικό έδαφος, σύμφωνα με Αμερικανό αξιωματούχο.



Ορισμένες ρωσικές μονάδες έχουν εγκαταλείψει τις περιοχές συγκέντρωσης τους και κινήθηκαν σε θέσεις τελικού προορισμού , βάσει  δορυφορικών  φωτογραφιών.

Οι Ρώσοι ευρίσκονται σε "θέσεις επίθεσης", αναφέρει Αμερικανός αξιωματούχος. Αυτή η κίνηση σηματοδοτεί μια τεράστια αλλαγή από την Κυριακή, όταν ορισμένες από τις μονάδες είχαν εγκαταλείψει τις περιοχές συγκέντρωσης, αλλά δεν είχαν λάβει ακόμη θέσεις που θα μπορούσαν να θεωρηθούν ως "επιθετικές" .

"Οι ΗΠΑ πιστεύουν ότι η Ρωσία θα επιτεθεί στην Ουκρανία μέχρι το τέλος της εβδομάδας, αν και δεν είναι ακόμη βέβαιο ποια μορφή θα πάρει, επανέλαβε ο Αμερικανός αξιωματούχος.

Την ίδια στιγμή, οι Ηνωμένες Πολιτείες μεταφέρουν την πρεσβεία τους στην Ουκρανία από την πρωτεύουσα Κίεβο στη δυτική πόλη Lviv, ανακοίνωσε ο Αμερικανός ΥΠΕΞ Α.Μπλίνκεν.

Όλα στην κυριολεξία κρέμονται σε μια κλωστή και μπορεί από σήμερα το βράδυ έως την Τετάρτη να έχουνε ανά πάσα στιγμή εχθροπραξίες μεταξύ Ρώσων και Ουκρανών με ανυπολόγιστες συνέπειες για την ΕΕ και όλο τον κόσμο.


πηγη