GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Β.Πούτιν σε Δύση: «Ελπίζω να με ακούσετε... Όποιος παρέμβει θα αντιμετωπίσει τις μεγαλύτερες συνέπειες στην ιστορία»

Ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς ΗΠΑ και ΝΑΤΟ έστειλε ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, κατά τη διάρκεια του διαγγέλματος του, με το οπο...


Ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς ΗΠΑ και ΝΑΤΟ έστειλε ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, κατά τη διάρκεια του διαγγέλματος του, με το οποίο ανακοίνωσε την έναρξη των «ειδικών στρατιωτικών επιχειρήσεων» στο Ντονμπάς. 

Ο Β.Πούτιν είπε: «Όποιος εξωτερικός παράγοντας σκέφτεται να παρέμβει να ξέρει ότι εάν το κάνει θα αντιμετωπίσει τις μεγαλύτερες συνέπειες απ' όσες έχει αντιμετωπίσει στην ιστορία. Ελπίζω να με ακούσετε». 



Μια ξεκάθαρη δήλωση από τον Ρώσο πρόεδρο, ο οποίος με αυτό τον τρόπο θέλει να δείξει γι' ακόμη μια φορά την ισχύ που έχει η ρωσική πολεμική μηχανή. 

Άλλωστε κατά την διάρκεια της επετείου της Ημέρας του Υπερασπιστή της Πατρίδας είχε αναφερθεί σε οπλικά συστήματα «που δεν έχει κανείς στον πλανήτη».

«Όπλα που δεν υπάρχουν όμοιά τους στον κόσμο έχουν τεθεί σε πλήρη μαχητική ετοιμότητα.

Θα συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε πολλά οπλικά συστήματα, συμπεριλαμβανομένων των υπερηχητικών, βασισμένων σε νέες τεχνολογίες πυραύλων, και θα επεκτείνουμε τη χρήση προηγμένων ψηφιακών τεχνολογιών και στοιχείων τεχνητής νοημοσύνης» δήλωσε ο Πούτιν.

Τέτοια οπλικά συστήματα είναι «όπλα του μέλλοντος, που αυξάνουν το μαχητικό δυναμικό των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας μας» επισήμανε.


πηγη