GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Απίστευτο τρολάρισμα! Ρωσικό ΥΠΕΞ σε δυτικά ΜΜΕ: Ανακοινώστε τις ρωσικές ''εισβολές'' όλου του έτους, έχουμε μπροστά μας και διακοπές

Υπενθυμίζουμε ότι οι Αμερικανοί ξεκίνησαν μια άνευ προηγουμένου εκστρατεία για την «επικείμενη εισβολή στη Ρωσία» Η εκπρόσωπος του ρωσικ...



Υπενθυμίζουμε ότι οι Αμερικανοί ξεκίνησαν μια άνευ προηγουμένου εκστρατεία για την «επικείμενη εισβολή στη Ρωσία»

Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα ζήτησε από τα δυτικά μέσα ενημέρωσης να ανακοινώσουν ένα πρόγραμμα ρωσικών «εισβολών» για ολόκληρο το έτος, προκειμένου να μπορέσει να προγραμματίσει τις διακοπές της.

Η ίδια έγραψε σχετικά στο κανάλι της στο Telegram.

''Κάνω αίτημα προς τα αμερικανικά και βρετανικά μέσα παραπληροφόρησης Bloomberg, The New York Times, The Sun, κ.λπ. - ανακοινώστε το πρόγραμμα των "εισβολών" μας για το επόμενο έτος.

Θα ήθελα να προγραμματίσω διακοπές", έγραψε η Zakharova στο Telegram.

Υπενθυμίζουμε ότι στις 12 Φεβρουαρίου, οι Αμερικανοί ξεκίνησαν μια άνευ προηγουμένου εκστρατεία για την «επικείμενη εισβολή στη Ρωσία».

Δυτικά μέσα ενημέρωσης ισχυρίστηκαν ότι ο πόλεμος μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας θα ξεκινήσει στις 16 Φεβρουαρίου .

Κάποια μέσα στα δημοσιεύματά τους μάλιστα αποκαλούσαν την ώρα έναρξης της «εισβολής». 

Ωστόσο,  η «ρωσική εισβολή», την οποία ανακοίνωσε χθες το βράδυ η The Sun, δεν πραγματοποιήθηκε . 

Σήμερα, το δημοσίευμα επιμελήθηκε το άρθρο του, το οποίο έλεγε ότι η Ρωσική Ομοσπονδία «εισέβαλε στην Ουκρανία» στις τρεις τα ξημερώματα και έγραφε ότι μπορεί να συμβεί «ανά στιγμή».


πηγη