GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Δολοφονία Άλκη: Αυτός είναι ο 20χρονος που διέφυγε στην Αλβανία

Σύμφωνα με το MEGA, όλα δείχνουν πως συνέβη αυτό που φοβόταν η αστυνομία από την πρώτη στιγμή. Ένας εκ των βασικών υπόπτων για το έγκλη...




Σύμφωνα με το MEGA, όλα δείχνουν πως συνέβη αυτό που φοβόταν η αστυνομία από την πρώτη στιγμή.

Ένας εκ των βασικών υπόπτων για το έγκλημα, ο 20χρονος φίλος και συνεργός του μοναδικού για την ώρα συλληφθέντα, κατάφερε να περάσει από τα σύνορα σαν κύριος και να φτάσει στην Αλβανία.

Το έκανε, όπως αποκαλύπτει η ίδια πηγή, στις 2 Φεβρουαρίου.

Μία μέρα μετά τη φονική επίθεση, όταν οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να ξετυλίξουν το κουβάρι των γεγονότων και να φτάσουν στα ίχνη των δραστών.

Εκμεταλλεύτηκε αυτή την καθυστέρηση και κατάφερε να φτάσει στα ελληνοαλβανικά σύνορα με αυτοκίνητο και να περάσει στη γειτονική χώρα, στις 23:45, τη νύχτα της 2ας Φεβρουαρίου, δίχως να κινήσει υποψίες. Άλλωστε δεν είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.

Τα στοιχεία του αναζητήθηκαν 30 φορές μετά από εκείνη τη νύχτα, τόσο από Έλληνες όσο και από Αλβανούς αστυνομικούς, που - όπως φαίνεται - βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή για τον εντοπισμό του.  Για την ώρα ο D. R. παραμένει άφαντος.

Ποιος είναι ο 20χρονος χούλιγκαν

Ο 20χρονος, με καταγωγή από την Αλβανία είναι οργανωμένος οπαδός του ΠΑΟΚ, στον ίδιο σύνδεσμο με τον 23χρονο και έχει στο πόδι ένα τατουάζ με την ημερομηνία ίδρυσης της ομάδας του δικεφάλου του Βορρά.

Είναι γνωστός στις αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης, καθώς η δράση του σε ανάλογες επιθέσεις είναι πλούσια.

Ο 20χρονος είχε ταυτοποιηθεί το 2019, όταν και τότε μαζί με τον 23χρονο ήταν στην ομάδα κρούσης που επιτέθηκε σε δύο άτομα στη Χαριλάου.


πηγη