GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Δολοφονία 19χρονου στη Θεσσαλονίκη: Αλβανικά ΜΜΕ παίζουν φωτογραφίες του 20χρονου υπόπτου - Κούγιας - Αν είχαν συλλέξει υλικό DNA από τη γιάφκα θα ταυτοποιούσαν τους υπόπτους

Ο ύποπτος έφυγε στις 2 Φεβρουαρίου - Δείτε τι μεταδίδουν τα ρεπορτάζ - «Δεν μπορεί να τον εκδώσει η Αλβανία» λέει ο Κούγιας Θέμα και στα αλβ...

Ο ύποπτος έφυγε στις 2 Φεβρουαρίου - Δείτε τι μεταδίδουν τα ρεπορτάζ - «Δεν μπορεί να τον εκδώσει η Αλβανία» λέει ο Κούγιας

Θέμα και στα αλβανικά μέσα έχει γίνει η δολοφονία του 19χρονου Άλκη από ομάδα χούλιγκαν, στην οποία συμμετείχαν άτομα με καταγωγή από την Αλβανία.

Την Κυριακή, λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη πως ένας 20χρονος, ο οποίος ενεπλάκη στη δολοφονική επίθεση στη Χαριλάου, τα ξημερώματα της Τρίτης, πρόλαβε να φύγει στην Αλβανία, πριν στοχοποιηθεί από τις ελληνικές αρχές, η διαδικτυακή έκδοση του αλβανικού καναλιού Top Channel δίνει πλήρη στοιχεία για την ταυτότητά του.

Σύμφωνα με αυτά, πρόκειται για τον Ρότζερς Ντεμιράζι, 20 χρονών, ο οποίος, σύμφωνα με το ίδιο μέσο, είναι καταζητούμενος από την ελληνική αστυνομία.



Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πως η ΕΛΑΣ έχει αναγνωρίσει τον 20χρονο από δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό, τα οποία εντοπίστηκαν σε κοντάρια που βρίσκονταν στον τόπο της δολοφονίας, ενώ καταζητούμενοι θεωρούνται άλλος ένας 20χρονος Αλβανός και έξι Έλληνες.

Η αστυνομία ανέφερε πως ο Ντεμιράζι έφυγε για την Αλβανία στις 2 Φεβρουαρίου, λιγότερο από 24 ώρες μετά τη δολοφονία του Άλκη.
Πέρασε κανονικά από τα σύνορα στην Κρυσταλλοπηγή και δεν αντιμετώπισε πρόβλημα με το διαβατήριό του, καθώς ως το πρωί του Σαββάτου δεν θεωρούνταν καταζητούμενος, αναφέρει το Top Channel.

Στο θέμα του αλβανικού καναλιού αναφέρεται πως μέχρι το πρωί της Δευτέρας η φωτογραφία του και τα βιομετρικά του στοιχεία θα έχουν φτάσει στις αλβανικές αρχές, ώστε να εντοπιστεί και ακολούθως να εκδοθεί στην Ελλάδα, καθώς θεωρείται μέλος της συμμορίας που δολοφόνησε τον Άλκη.

Οι ελληνικές αρχές αναφέρουν πως ο 20χρονος συμμετείχε σε παρόμοιο επεισόδιο το 2019, στο οποίο δεν υπήρξαν νεκροί.

Αλέξης Κούγιας: Καταγγέλλει απειλητικά τηλεφωνήματα



Κούγιας: Η Αλβανία δεν εκδίδει υπόπτους στην Ελλάδα

Το πρωί της Κυριακής ο συνήγορος της οικογένειας του αδικοχαμένου νέου, Αλέξης Κούγιας μίλησε στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» και δήλωσε πώς βρίσκεται «στο μαύρο σκοτάδι», καθώς θα μάθει «τι έχει γίνει μέχρι τώρα για τη διερεύνηση της υπόθεσης, μόλις απολογηθεί ο δράστης που έχει συλληφθεί».

«Ακούω φήμες ότι έχουν εντοπίσει 6-7 άτομα ακόμα. Άλλοτε ακούω ότι συμμετείχαν 2 αυτοκίνητα στην επίθεση, άλλοτε 3.
Χτες μου είπαν 4.
Μου δημιουργεί άσχημη εντύπωση ότι δεν έχουν συλληφθεί οι υπόλοιποι δράστες.
Άκουσα ότι ο ένας διέφυγε για την Αλβανία.
Αυτό που άκουσα ότι θα εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης είναι ένα γράμμα κενό, γιατί η Αλβανία δεν εκδίδει στην Ελλάδα υπόπτους.
Δε θα έρθει ποτέ στην Ελλάδα να δικαστεί, δεν τους εκδίδει η Αλβανία», σημείωσε ο κ. Κούγιας.



ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Αυτή είναι η φωτογραφία του 23χρονου με τον γιο της αστυνομικού που αποκάλυψε ο Κούγιας


"Αλίμονο αν τελικά ο γιος της νούμερο δύο της αθλητικής βίας, έχει σχέση με το δολοφόνο" λέει ο Αλέξης Κούγιας

“Σεισμό” πολλών Ρίχτερ προκάλεσε το Σάββατο η αποκάλυψη που έκανε ο δικηγόρος της οικογένειας του Άλκη, Αλέξης Κούγιας, για την φωτογραφία που ήρθε στην κατοχή του και στην οποία ο 23χρονος φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας του 19χρονου φιγουράρει μαζί με τον γιο γυναίκας αξιωματικού της αστυνομίας που υπηρετεί στη Θεσσαλονίκη.
Η αποκάλυψη έγινε στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή “Πρωινοί Τύποι” όπως έγραψε το dikastiko.gr.

Όπως είπε ο γνωστός ποινικολόγος «Είναι μία φωτογραφία που μου έστειλαν, όπου λένε ότι αυτός που εμφανίζεται είναι ο δράστης.
Είδα για πρώτη φορά το πρόσωπό του.
Και δίπλα ακριβώς που δείχνουν ένα νεαρό και μου λένε, γνωρίζω και το επώνυμό του, ότι είναι ο γιος της μέχρι πριν λίγο καιρό, νούμερο δύο του τμήματος διώξεως της αθλητικής βίας Θεσσαλονίκης».


Με το άσπρο μπλουζάκι διακρίνεται ο 23χρονος και δίπλα του, στα αριστερά, φέρεται να είναι ο γιος της αστυνομικού.

Μέσα από τις καταγγελίες που κάνει, ο κ. Κούγιας αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο συγκάλυψης.

«Συγκεκριμένα πρόσωπα στο περιβάλλον του δολοφόνου, του κατηγορουμένου για δολοφονία, τα οποία έχουν σχέση με την αθλητική βία της Θεσσαλονίκης που σημαίνει ότι αυτή κάνει και την έρευνα, αυτή θα έπρεπε να αποκαλύψει τους δράστες προληπτικά για να μην φθάσουν στο έγκλημα και αλίμονο αν τελικά ο γιος της νούμερο δύο της αθλητικής βίας, έχει σχέση με το δολοφόνο».

Δολοφονία Άλκη: Γνωστός από τα παλιά ο γιος της αστυνομικού

Το ακόμη πιο σοκαριστικό είναι ότι ο γιος της αστυνομικού εμπλέκεται στην υπόθεση του θανάτου του Βούλγαρου οπαδού του Άρη Τόσκο Μποζατζίσκι, ο οποίος είχε ταξιδέψει με συμπατριώτες του τον Ιανουάριο του 2020 στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσει αγώνα της αγαπημένης ομάδας του.

«Είναι σεσημασμένοι δολοφόνοι.
Ζουν για να σκοτώνουν.
Όπως σκότωσαν τον αδελφό μου, σκότωσαν και αυτό το αγόρι στη Θεσσαλονίκη.
Αυτοί οι άνθρωποι δεν υπάρχουν πουθενά αλλού στον κόσμο, ούτε στη Βουλγαρία.
Να σκοτώσουν για τις ομάδες και το ποδόσφαιρο», λέει η Μπέτια Μποζατζίσκι, αδελφή Τόσκο.

Την ώρα που η παρέα των Βούλγαρων φιλάθλων του Άρη αποχωρούσε από καφετέρια στην περιοχή του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης δέχτηκαν αιματηρή επίθεση από περίπου είκοσι οπαδούς του ΠΑΟΚ.
Ο ίδιος στην προσπάθειά του να διαφύγει, παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο αφήνοντας την τελευταία του πνοή στο σημείο.

«Η αγωνία μας είναι μην συγκαλυφθεί η δολοφονία του Άλκη από την Αστυνομία» Κούγιας (6/2/22)




protothema.gr