GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Νέο σοκ στη Θεσσαλονίκη: 10 άτομα επιτέθηκαν σε έναν 14χρονο - Τον ρώτησαν τι ομάδα είναι

Ένα ακόμη περιστατικό οπαδικής βίας το οποίο σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, καθώς μια ομάδα 10 ατόμων προσέγγισε και χτύπησε έναν 14χρονο, ...


Ένα ακόμη περιστατικό οπαδικής βίας το οποίο σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, καθώς μια ομάδα 10 ατόμων προσέγγισε και χτύπησε έναν 14χρονο, ο οποίος ήταν μαζί με τον 15χρονο αδελφό του. 

Συγκεκριμένα το περασμένο βράδυ Σαββάτου (29/01), τα δύο προαναφερθέντα αδέλφια έκαναν βόλτα στο ύψος του ξενοδοχείου του «Μακεδονία Παλλάς», όταν μια ομάδα 10 νεαρών τα προσέγγισε.

Αν και ο 15χρονος κατάφερε να ξεφύγει αφού έτρεξε μακριά, δεν συνέβη το ίδιο και με τον 14χρονο που δέχθηκε τα χτυπήματα της εν λόγω ομάδας ατόμων. Οι δράστες της επίθεσης, όσο χτυπούσαν τον 14χρονο, τον ρώτησαν αν ανήκει σε συγκεκριμένη ομάδα της πόλης.

Τα χτυπήματα που δέχθηκε ο 14χρονος ήταν τόσο ισχυρά και τόσο πολλά ώστε του προκάλεσαν μέχρι και αιμάτωμα στο συκώτι. 

Ο πατέρας των δύο παιδιών υποστήριξε πως το προσωπικό του ξενοδοχείου αντιλήφθηκε την επίθεση, παρενέβη και απώθησε τους δράστες. Πάντως, οι Αρχές ερευνούν βίντεο της περιοχής και εντατικοποιούν τους ελέγχους προκειμένου να εντοπίσουν τους υπαίτιους της επίθεσης.

πηγη