GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

«Ο Θάνατος της Δύσης»

Προς μια Νέα Εποχή Εθνών-Κρατών  Πενήντα Χρόνια Υπερτροφοδοτούμενης Παγκοσμιοποίησης Μέρος 5   «Ο Θάνατος της Δύσης» του Πάτρικ Μπιουκά...


Προς μια Νέα Εποχή Εθνών-Κρατών 

Πενήντα Χρόνια Υπερτροφοδοτούμενης Παγκοσμιοποίησης

Μέρος 5 

 «Ο Θάνατος της Δύσης» του Πάτρικ Μπιουκάναν

Σύμφωνα με τον Αμερικανό Πάτρικ Μπιουκάναν, παλαιοσυντηρητικό συγγραφέα, πολιτικό σχολιαστή, αρθρογράφο, πολιτικό και εκφωνητή (που ήταν βοηθός και ειδικός σύμβουλος στους προέδρους των ΗΠΑ Ρίτσαρντ Νίξον, Τζέραλντ Φορντ και Ρόναλντ Ρέηγκαν), οι ευρωπαϊκές χώρες πεθαίνουν.

Ο Μπιουκάναν σήμανε τον κώδωνα του κινδύνου ήδη από το 2002, στο βιβλίο του «Ο θάνατος της Δύσης - Πώς οι ετοιμοθάνατοι πληθυσμοί και οι εισβολές μεταναστών θέτουν σε κίνδυνο τη χώρα και τον πολιτισμό μας» («The Death of the West - How Dying Populations and Immigrant Invasions Imperil Our Country and Civilization»), το οποίο απεικονίζει γραφικά τις καταστροφικές δημογραφικές τάσεις των χωρών της Ευρώπης και της Δύσης γενικότερα. 

Χρησιμοποιώντας τα δεδομένα του ΟΗΕ, ο Μπιουκάναν προειδοποιεί ότι εάν συνεχιστούν τα τα αρνητικά ποσοστά γεννήσεων (εδώ και δεκαετίες), ολόκληρη η Ευρώπη από την Ισλανδία μέχρι τη Ρωσία θα συρρικνωθεί από 728 σε 556 εκατομμύρια κατοίκους περίπου μέχρι το 2040.

Σε άλλα 50 χρόνια, θα έμεναν μόνο 207 εκατομμύρια Ευρωπαίοι, δηλαδή ένας πληθυσμός που είναι λιγότερο από το ένα τρίτο του σημερινού πληθυσμού.

Η Ευρώπη δεν γνώρισε ποτέ μια....

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στην ιστοσελίδα: istos.net.gr.








.