GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Τεράστια νίκη για Ν.Τζόκοβιτς! - Θα παίξει κανονικά στο Australian Open

H κυβέρνηση της Αυστραλίας πληρώνει τα έξοδα του Ν.Τζόκοβιτς Τεράστια νίκη του Νόβακ Τζόκοβιτς! Ο Σέρβος τενίστας θα παίξει κανονικά στ...


H κυβέρνηση της Αυστραλίας πληρώνει τα έξοδα του Ν.Τζόκοβιτς

Τεράστια νίκη του Νόβακ Τζόκοβιτς!

Ο Σέρβος τενίστας θα παίξει κανονικά στο Australian Open παρόλο που είναι ανεμβλίαστος.

Πριν από λίγη ώρα βγήκε η απόφαση του δικαστηρίου, το οποίο τον δικαιώνει απόλυτα και ακυρώνει την απόφαση της κυβέρνησης της Αυστραλίας να του ακυρώσει τη βίζα! 

O κορυφαίος Σέρβος τενίστας θα παίξει κανονικά στο Australian Open, καθώς κέρδισε την έφεση που άσκησε κατά των αρχών της Αυστραλίας για την ακύρωση της βίζας του, μετά το θρίλερ που διαδραματιζόταν εδώ και πολλές ημέρες για τη συμμετοχή του, αφού είναι ανεμβολίαστος κατά του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με το BBC o δικαστής βρήκε παράλογο τον τρόπο με τον οποίο οι αξωματούχοι των συνόρων πήραν την απόφαση να ακυρώσουν τη βίζα του.

Μάλιστα ο δικαστής του Ομοσπονδιακού Περιφερειακού Δικαστηρίου Άντονι Κέλι διέταξε την άμεση απελευθέρωση του Νο 1 του κόσμου, Νόβακ Τζόκοβιτς από το ξενοδοχείο όπου κρατείται, ανατρέποντας την απόφαση της ομοσπονδιακής κυβέρνησης να ακυρώσει τη βίζα του.

Επίσης, διέταξε την κυβέρνηση να πληρώσει τα έξοδα και τον Νόβακ Τζόκοβιτς να αποφυλακιστεί σε 30 λεπτά με το διαβατήριο και τα προσωπικά του αντικείμενα να παραδίδονται σε αυτόν.

Υπέρ του ο δικαστής: «Τι άλλο θα μπορούσε να είχε κάνει;»

Λίγο νωρίτερα, ο δικαστής Άντονι Κέλι φάνηκε να τείνει προς την πλευρά του Σέρβου σούπερ σταρ, εκθέτοντας τις αυστραλιανές αρχές.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κέλι συμφώνησε με το επιχείρημα των συνηγόρων υπεράσπισης ότι ο Τζόκοβιτς παρουσίασε όλα τα απαραίτητα ιατρικά έγγραφα στους αξιωματούχους, δηλώνοντας μάλιστα «ταραγμένος» από τα στοιχεία της υπόθεσης.

Επανέλαβε, δε, το γεγονός ότι η εξαίρεση του Τζόκοβιτς χορηγήθηκε από δύο ξεχωριστά ιατρικά συμβούλια στην Αυστραλία, «καίγοντας» την αυστραλιανή πλευρά!

Χαρακτηριστική ήταν η φράση του δικαστή Κέλι, ο οποίος τόνισε με νόημα «τι άλλο θα μπορούσε να κάνει δηλαδή αυτός ο άνθρωπος;», ενώ επισήμανε ότι βάσει των στοιχείων φαίνεται πως ο Τζόκοβιτς δεν είχε πρόσβαση σε καμία βοήθεια.

Θα σταματήσει ή θα συνεχιστεί το θρίλερ;

Ο υπουργός Μετανάστευσης της Αυστραλίας έχει προειδοποιήσει ότι ενδέχεται να ακυρώσει εκ νέου τη βίζα του Νόβακ Τζόκοβιτς, αν ο δικαστής του Ομοσπονδιακού Περιφερειακού Δικαστηρίου ανέτρεπε την αρχική ακύρωση της βίζας του Νο 1 τενίστα στον κόσμο.

Ο δικηγόρος που ενεργεί για την κυβέρνηση, Christopher Tan, είπε στο δικαστήριο πριν από λίγο ότι ο υπουργός Μετανάστευσης (που είναι ο Alex Hawke) θα εξετάσει τώρα εάν θα ασκήσει το δικαίωμά του αυτό για εκ νέου ακύρωση της βίζας του Τζόκοβιτς.


πηγη