GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Εικόνες ντροπής σε ξενοδοχείο με εγκλωβισμένους οδηγούς: «Ζήτησαν 15 ευρώ για πρωινό»

Σε απόγνωση οι οδηγοί Εικόνες ντροπής σε ξενοδοχείο με εγκλωβισμένους οδηγούς να κοιμούνται στο πάτωμα. Απίστευτο είναι αυτό που συνέβη με τ...

Σε απόγνωση οι οδηγοί

Εικόνες ντροπής σε ξενοδοχείο με εγκλωβισμένους οδηγούς να κοιμούνται στο πάτωμα.

Απίστευτο είναι αυτό που συνέβη με τους εγκλωβισμένους οδηγούς λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίς», με τις ευθύνες να γίνονται «μπαλάκι» και οι άνθρωποι να μένουν για ώρες μέσα στα αυτοκίνητά τους ή να τα παρατάνε και να φεύγουν πεζοί μέσα στο χιόνι.



Οι 300 εγκλωβισμένοι του τρένου στην Οινόη πέρασαν 16 ώρες νηστικοί και παγωμένοι ενώ Πυροσβεστική, στρατός, αστυνομία και ομάδες της Αττικής Οδού έδιναν μάχη για τον απεγκλωβισμό των οδηγών.

Εκατοντάδες πολίτες είτε έφυγαν μόνοι τους, αφήνοντας τα οχήματά τους, είτε μπόρεσαν με δυσκολία να μετακινήσουν τα Ι.Χ τους και να κατευθυνθούν προς την έξοδο.

Ωστόσο και πάλι, αρκετοί είναι ακόμα ακίνητοι, καθώς μιλάμε για χιλιάδες άτομα, με κάποιες αναφορές να μιλούν ακόμα και για 5.000.

Εγκλωβισμένος οδηγός που βρίσκεται στο ξενοδοχείο μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα» δήλωσαν ότι είναι παρατημένοι εκεί, χωρίς καμία ενημέρωση.

Είμαστε αποκλεισμένοι από τη 1η ώρα το μεσημέρι στον δρόμο. Το ξενοδοχείο στην Κάντζα άνοιξε στις 9 η ώρα το βράδυ. Δεν υπάρχει καμία ενημέρωση από κανέναν. Υπάρχουν μεγάλοι άνθρωποι με μαγκούρες που προσπαθούν να απεγκλωβιστούν από το χιόνι. Είμαστε 100 άτομα σε μια καφετέρια χωρίς μάσκες να περιμένουμε να μας δώσουν μια τυρόπιτα, επί πληρωμή φυσικά. Το πρωινό το χρεώνουν 15 ευρώ», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Οι φωτογραφίες από το xploremykonosnews.gr, «μαρτυρούν» την ταλαιπωρία των ανθρώπων, που κοιμούνται στο πάτωμα ξενοδοχείου όπου κοιμούνται οι εγκλωβισμένοι πολίτες.

πηγη