GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΙΔΟΥ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΒΙΝΤ!

Γραφει ο Ιωάννης Σαρλάς Εύρηκα την θεραπεία του Covid 19! Μπορεί να μην πάρω Νόμπελ Ιατρικής Φυσιολογίας, όπως ο συνάδελφος Francis Cric...



Γραφει ο Ιωάννης Σαρλάς

Εύρηκα την θεραπεία του Covid 19!

Μπορεί να μην πάρω Νόμπελ Ιατρικής Φυσιολογίας, όπως ο συνάδελφος Francis Crick για την ανακάλυψη της δομής του μορίου του DNA αλλά αυτό ουδόλως με πτοεί!

Ο Crick ειρήσθω εν παρόδω, διετύπωσε στις αρχές της δεκαετίας του 70 την θεωρία της κατευθυνόμενης πανσπερμίας, την οποίαν...γελοιοποιούσαν τα μάλα οι "ειδικοί" της εποχής, τουτέστιν οι στρατευμένοι στην πολιτική εξουσία ψευτοεπιστήμονες! (Καλλιώρα) Τον αποκαλούσαν...σαλταρισμένο και διαπλανητικό, επειδή ισχυρίζονταν, ότι το φαινόμενο της ζωής (δλδ το πρωτοκύτταρο) μας ήρθε άνωθεν, ουχί από τα ύδατα των ωκεανών αλλά από τα...ύδατα του διαστήματος! 

Σήμερα πλέον, η επικρατούσα θεωρία για την προέλευση της ζωής αποτελεί αυτή ακριβώς η θεωρία διότι έχει αποδειχθεί, ότι η ζωή σε μικροβιακό επίπεδο μπορεί να μεταφερθεί, μέσα σε κελύφη μετεωριτών και να...κάνει γκελ, από πλανήτη σε πλανήτη.

Επιστρέφω όμως στο θέμα.

Που λέτε, το...μαγικό φίλτρο της θεραπείας για τον κόβιντ είναι να μην ακουστεί...ουδεπόποτε αυτό το όνομα!

Σαν να μην...κατασκευάστηκε ποτέ! (στο εργαστήριο). 

Να μην τον ξαναπροφέρουν ανθρώπινα χείλη και να μην τον ακούσουν ποτέ ξανά ανθρώπινα ώτα!

Ο πανικός, που έχει προκληθεί στις ανθρώπινες κοινότητες, είναι υπερπολλαπλάσιος των όποιων ωφελιμιστικών θεραπειών, (τα μοναδικά εξειδικευμένα φάρμακα είναι τα μονοκλωνικά και τα πολυκλωνικά αντισώματα, παρόλα αυτά ουδόλως εγκρίνονται και χορηγούνται) ενώ τα πειραματικά εμβόλια της σχετικά καινούριας τεχνολογίας mRNA χρειάζονται ακόμη δυο-τρία χρονάκια κλινικών δοκιμών, ούτως ώστε να εντοπιστούν τυχόν παρενέργειες λόγω μεταλλάξεων (στα ανθρώπινα κύτταρα) αλλά κι επιγενετικών μηχανισμών, οι οποίοι θα προκύψουν!

Η σωστή ψυχολογία και η θετική σκέψη δύναται να επηρεάσει ευμενώς σχεδόν όλα τα βιολογικά συστήματα του ανθρωπίνου οργανισμού.

Αντιθέτως, πληθώρα μελετών καταδεικνύει, πως τα φοβικά σύνδρομα, το άγχος και το στρες μειώνουν την εύρυθμη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος

Καινούριες ιώσεις (οι οποίες αφορούν λοιμώδη νοσήματα του αναπνευστικού) προκύπτουν αρκετά συχνά, ενώ ο ιός της γρίπης μεταλλάσσεται πολύ πιο συχνά, από κάθε είδους κορωνοιό!

Γιατί λοιπόν μέχρι σήμερα δεν είχε αποπειραθεί...να σταματήσει ο πολιτισμός με ανάλογα τυραννικά μέτρα, εφαρμοζόμενα στις πλάτες του κοσμάκη από τους παγκόσμιους εξουσιαστές;;

Γιατί δεν μπόλιαζαν (πριν το μπόλι του εμβολίου) τις ψυχές των ανθρώπων με τρόμο με σκοπό να τους καταστήσουν νοητικά ανενεργούς και χειραγωγούμενους;;

Η απάντηση ίσως να είναι, ότι τω καιρώ τούτω γίνεται ένα...rapid test αντιδράσεων, εκ μέρους των πολιτών, ούτως ώστε αυτές να καταγραφούν και να αντικατασταθεί η...χμ, πανδημία με το επόμενο κοινωνικό πείραμα!

Διότι το πρόβλημα δεν είναι ο ιός αλλά ΕΣΥ! 

Σταμάτησες να ζεις για να μην πεθάνεις και αργοπεθαίνεις καθημερινά με το μαρτύριο της σταγόνας!

Σταμάτησαν να κάνουν γενετικά πειράματα σε χαμστεράκια διότι τα δοκιμάζουν πλέον στα...δίποδα πειραματόζωα κι εσύ συνήνεσες διότι είσαι ανίκανος να σκεφθείς λογικά!

Σου προσφέρουν έναν τρόπο ζωής...ζώου φάρμας και λες κι ευχαριστώ διότι σου έσωσαν την ζωή, μένοντας ασφαλής!

Προφανώς μένεις...ψοφοδεής!

Ένας υπάκουος-υπήκοος...

Άκου Ελληνάκο...

Σου εύχομαι ολόψυχα ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ εις την οικίαν σου, αγκαλιά με τις μασκούλες σου, αιθεροβατώντας στον ονειρικό κόσμο του Άρλεκιν! 

Θέλω ειλικρινά να καθήσεις στ' αυγά σου ή καλύτερα στο...matrix, μέσα στο οποίο σε έχουν εμφυτεύσει! 

ΔΕΝ είναι όλα για όλους, πώς να το κάνουμε!

Κάτσε εκεί και τουλάχιστον μην εμποδίζεις!

Θα...καθαρίσουμε εμείς ΚΑΙ για σένα!

Ολίγοι;;

Ολίγιστοι!

Έτσι όμως γίνονταν πάντα!

Όταν σφίγγουν τα...γάλατα (όπως έλεγε ο συγχωρεμένος Μάκης Δενδρινός) τότε υφίσταται εκ των πραγμάτων ένας κοινωνικός διαχωρισμός, τον οποίον ΟΥΤΕ ο Κούλης μπόρεσε να σκεφθεί! 

Ξεχωρίζουν οι ΑΝΤΡΕΣ απ' τα αγόρια!

Τα σέβη μου.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΛΑΣ


.