GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Νέος αιφνίδιος θάνατος ποδοσφαιριστή: Κατέρρευσε στο γήπεδο 30χρονος αμυντικός – Στους 216 οι νεκροί το 2021

Νέος αιφνίδιος θάνατος ποδοσφαιριστή ο οποίος προστίθεται στην  «πανδημία των καταρρεύσεων» που έχει πλήξει στον αθλητισμό το τελευταίο...


Νέος αιφνίδιος θάνατος ποδοσφαιριστή ο οποίος προστίθεται στην  «πανδημία των καταρρεύσεων» που έχει πλήξει στον αθλητισμό το τελευταίο διάστημα.

Αυτή τη φορά το τραγικό συμβάν σημειώθηκε στην Αλγερία.με τον θάνατο του ποδοσφαιριστή, Σοφιάν Λουκάρ, κατά τη διάρκεια αγώνα.

Ο 30χρονος αμυντικός της Μουλούντια, Σοφιάν Λουκάρ, υπέστη καρδιακή προσβολή και άφησε την τελευταία του πνοή ανήμερα των Χριστουγέννων.

Όπως μεταδίδει το τοπικό πρακτορείο ειδήσεων (APS), ο εκλιπών χτύπησε ύστερα από σύγκρουση που είχε με τον τερματοφύλακά της Οράν. Δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες κι επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο.

Ωστόσο, δέκα λεπτά αργότερα κατέρρευσε. Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής διακομίσθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο αλλά πέθανε ενώ βρισκόταν καθ’ οδόν έπειτα από καρδιακή προσβολή.

Όλα αυτά σε λιγότερο από δύο ημέρες  μετά τον θάνατο του 29χρονου Μουκχαλέντ Αλ-Ραγκάντι, ο οποίος ήταν διεθνής με την εθνική του Ομάν, αλλά και του  23χρονου Κροάτη αμυντικού Μάριν Τσάτσιτς.

Πλέον η κατάσταση έχει ξεφύγει, καθώς έχουν υποστεί καρδιακή ανακοπή 375 αθλητές, ενώ απ' αυτούς πέθαναν οι 215.


πηγη