GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Η ομάδα «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» συνέλαβε διευθυντή σχολείου στην Πιερία και τον οδήγησαν στο Τμήμα

Οι πολίτες έχουν το δικαίωμα εκ του Συντάγματος να συλλαμβάνουν παράνομους και να τους παραδίδουν στην αστυνομία - Τελικά, συνελήφθησαν οι ί...

Οι πολίτες έχουν το δικαίωμα εκ του Συντάγματος να συλλαμβάνουν παράνομους και να τους παραδίδουν στην αστυνομία - Τελικά, συνελήφθησαν οι ίδιοι από την αστυνομία!

Σε συλλήψεις μετατρέπονται οι προσαγωγές των «Θεματοφυλάκων του Συντάγματος», που το πρωί πέρασαν χειροπέδες στον διευθυντή του γυμνασίου Αιγινίου, στην Πιερία, με την αιτιολογία ότι παραβιάζει το Σύνταγμα.

Εις βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία και αναμένεται να μεταχθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κατερίνης.



Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχουν γίνει γνωστές οι πράξεις που τούς αποδίδονται, αλλά, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, εξετάζεται το αδίκημα της αρπαγής, που διώκεται σε βαθμό κακουργήματος. Κρατούνται στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης. 

Βέβαια το ερώτημα είναι τι είδους αρπαγή είναι αυτή που πήγαν το... «θύμα» στην αστυνομία!

Πέντε άτομα, της ομάδας «Θεματοφύλακες του Συντάγματος», πήγαν σήμερα το πρωί στο Γυμνάσιο στο Αιγίνιο Πιερίας και συνέλαβαν τον διευθυντή, οδηγώντας τον στο Αστυνομικό Τμήμα Κατερίνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα των ατόμων αντιδρά στα μέτρα στα σχολεία, στην υποχρεωτική χρήση μάσκας και στον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Ο διευθυντής του σχολείου απελευθερώθηκε από την αστυνομία, η οποία... συνέλαβε τους πολίτες!

Το προεδρείου της ΕΛΜΕ Πιερίας επισκέπτεται αυτή την ώρα τον διευθυντή του σχολείου. «Τον περικύκλωσαν τα πέντε άτομα και του έβαλαν χειροπέδες», δήλωσε ο εκπρόσωπος των εκπαιδευτικών Χρήστος Αντωνίου, ο οποίος κατήγγειλε το περιστατικό.

«Τέτοιου είδους συμπεριφορές είναι προκλητικές και απαράδεκτες και η Αστυνομία δεν πρέπει να επιτρέψει την επανάληψή τους», δήλωσε σχετικά με το επεισόδιο στην Πιερία ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.


πηγη