GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Λάρισα: Κατέρρευσε μπροστά στις κάμερες διευθυντής κλινικής Covid

Ο διευθυντής της κλινικής Covid του Γενικού Νοσοκομείου της Λάρισας κατέρρευσε μπροστά στις κάμερες Σόκαρε τους τηλεθεατές ο διευθυντής...


Ο διευθυντής της κλινικής Covid του Γενικού Νοσοκομείου της Λάρισας κατέρρευσε μπροστά στις κάμερες

Σόκαρε τους τηλεθεατές ο διευθυντής της κλινικής Covid του Γενικού Νοσοκομείου της Λάρισας, Γιάννης Γκαμπράνης, όταν κατέρρευσε μπροστά στις κάμερες την ώρα που έκανε δηλώσεις στην κρατική ΕΡΤ.

Ο Γιάννης Γκαμπράνης, Διευθυντή της Α’ Κλινικής COVID του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας και γραμματέας της ΕΙΝΚΥΛ παρευρέθηκε το πρωί στο προαύλιο του Νοσοκομείου για να ενημερώσει τους δημοσιογράφους, όμως δεν κατάφερε να πει τίποτα περισσότερο εκτός από το ότι να ζητήσει συγγνώμη «από την κούραση».
Ο γιατρός ένιωσε αδιαθεσία και χρειάστηκε, μάλιστα, τη βοήθεια των συναδέλφων του για να καταφέρει να κάτσει στα σκαλιά της εισόδου του νοσοκομείου.

Η εικόνα είναι χαρακτηριστική της κατάστασης που βιώνουν οι υγειονομικοί, καθώς η κυβέρνηση έβγαλε σε αναστολή περίπου 7.000 συναδέλφους τους και όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος έκλεισαν σχεδόν οι μισές ΜΕΘ. 


πηγη