GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Α.Σερβετάλης: «Σταματώ τις παραστάσεις που είναι μόνο για εμβολιασμένους - Δεν δέχομαι τον διαχωρισμό των ανθρώπων»

Ο σημαντικός Έλληνας ηθοποιός αποχώρησε από την παράσταση «Ρινόκερος» λόγω της αντίθεσης του στα μέτρα διαχωρισμού των πολιτών - Η παράσταση...


Ο σημαντικός Έλληνας ηθοποιός αποχώρησε από την παράσταση «Ρινόκερος» λόγω της αντίθεσης του στα μέτρα διαχωρισμού των πολιτών - Η παράσταση κατέβηκε

Ο γνωστός και ιδιαίτερα δημοφιλής ηθοποιός Άρης Σερβετάλης ανακοίνωσε την διακοπή των παραστάσεων της παράστασης «Ρινόκερος», του Ευγένιου Ιονέσκο σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, καθώς απέρριψε την απόφαση της κυβέρνησης να φτιάξει θέατρο δύο ταχυτήτων μόνο για εμβολιασμένους, αφήνοντας εκτός τους ανεμβολίαστους!



Μετά τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν την περασμένη εβδομάδα, η είσοδος στα θέατρα επιτρέπεται μόνο για εμβολιασμένους.

Δηλαδή, από σήμερα δεν επιτρέπεται στα θέατρα, όπως και σε μια άλλη σειρά κλειστών χώρων, η είσοδος σε ανεμβολίαστους με την επίδειξη rapid test, όπως γινόταν μέχρι χθες.

Ο Άρης Σερβετάλης εξήγησε ότι δεν μπορεί να δεχθεί τον οποιοδήποτε διαχωρισμό ανθρώπων και για αυτό αποχωρεί από την παράσταση.

Καθώς ήταν ο πρωταγωνιστής, η παράσταση κατέβηκε χθες.

Με αυτή του την κίνηση, που σίγουρα θα συζητηθεί πολύ, ο ηθοποιός που φέτος στο απόγειο της καριέρας του ερμήνευσε τον Άγιο Νεκτάριο, καθίσταται ο πρώτος πνευματικός άνθρωπος στην χώρα που υψώνει το ανάστημα του στην επιβαλλόμενη υγειονομική τυραννία των καιρών μας.

Ευχόμαστε το παράδειγμα του να ακολουθήσουν και άλλοι... 


πηγη