GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Πώς θα βεβαιώνεται κάθε μήνα το απαράδεκτο πρόστιμο των 100 ευρώ στους ανεμβολίαστους Έλληνες

Πρωτοφανής τιμωρητική τακτική και στοχοποίηση των πολιτών άνω των 60 Οργή και σάλο προκάλεσε η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να στοχοπ...


Πρωτοφανής τιμωρητική τακτική και στοχοποίηση των πολιτών άνω των 60

Οργή και σάλο προκάλεσε η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να στοχοποιήσει τους Έλληνες άνω των 60 ετών που δεν έχουν εμβολιαστεί, τη στιγμή που η κυβέρνηση με εγκληματικό τρόπο έχει παρατήσει στο έλεός του το ΕΣΥ.

Μπορεί οι υγειονομικοί να εκπέμπουν SOS για τις τραγικές καταστάσεις στα νοσοκομεία ολόκληρης της χώρας ζητώντας να γίνουν προσλήψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, ωστόσο ο πρωθυπουργός έριξε ακόμα μια φορά την ευθύνη στους πολίτες και επιβάλλει πρόστιμο 100 ευρώ κάθε μήνα, το οποίο φτάνει το ποσό των 1.200 ευρώ σε έναν χρόνο. 

Το πρωτοφανές μέτρο που δεν έχει εφαρμοστεί σε καμία άλλη χώρα, ανακοινώθηκε δια στόματος του πρωθυπουργού στο κατά την έναρξη του υπουργικού συμβουλίου το πρωί της Τρίτης.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όσοι πολίτες άνω των 60 δεν έχουν κλείσει ραντεβού για την πρώτη δόση του εμβολίου μέχρι τις 16 Ιανουαρίου, θα πληρώνουν πρόστιμο 100 ευρώ κάθε μήνα.

Το πρόστιμο θα βεβαιώνεται άμεσα στους Έλληνες μέσω της ΑΑΔΕ.

Μάλιστα ισχυρίστηκε ότι το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα δοθεί στα νοσοκομεία:

«Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες, λοιπόν, άνω των 60 ετών που δεν έχουν εμβολιαστεί θα πρέπει έως τις 16 Ιανουαρίου, επαναλαμβάνω 16 Ιανουαρίου, να έχουν κλείσει το ραντεβού τους να κάνουν την πρώτη δόση. 

Θα έχουν απόλυτη προτεραιότητα στο σύστημα για να εμβολιαστούν πρώτοι.

Διαφορετικά, κάθε μήνα θα επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο 100 ευρώ το οποίο θα βεβαιώνεται άμεσα από την ΑΑΔΕ.

Και με νόμο τα χρήματα αυτά θα συγκεντρώνονται σε ένα ειδικό ταμείο το οποίο θα χρηματοδοτεί τα νοσοκομεία μας» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος δεν ανακοίνωσε ούτε ένα μέτρο στήριξης για τα νοσηλευτικά ιδρύματα που βρίσκονται σε κατάσταση πολέμου.

Μαστίγιο λοιπόν ακόμα μια φορά στους πολίτες!


https://www.newsbreak.gr/oikonomia/274689/pos-tha-vevaionetai-prostimo-100-eyro-stoys-anemvoliastoys/