GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Οι κακοί «ακροδεξιοί», οι καλοί αριστεροί και οι άθλιοι της ΝΔ

γραφει ο  Δημήτρης Ζαφειρόπουλος Στις 6 Οκτωβρίου συμπληρώνεται ένας χρόνος από την καταδίκη της ηγεσίας και στελεχών της Χρυσής Αυγής. ...



γραφει ο Δημήτρης Ζαφειρόπουλος

Στις 6 Οκτωβρίου συμπληρώνεται ένας χρόνος από την καταδίκη της ηγεσίας και στελεχών της Χρυσής Αυγής. Τότε που η ΝΔ έφτιαξε ένα αντιφασιστικό show, αντάξιο της πιο στυγνής σταλινικης μπανανίας.

Σήμερα, ένα χρόνο μετά, η ίδια κυβέρνηση, με τους ίδιους συνοδοιπόρους, τα ΜΜΕ, τους ίδιους κομπάρσους, την αριστερά και με την ίδια λογική αποπροσανατολισμού, στήνει μια νέα "χρυσαυγιάδα".

Μάλλον καλύτερα να πούμε "ακροδεξιάδα" μιας και τώρα έχει εμπλουτίσει το μενού των "κακών", βάζοντας μέσα στο καζάνι των ψεμάτων της δίκαιους και άδικους, από νεαρούς μαθητές μέχρι όσους αρνούνται την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού και των μέτρων που αυτή αποφέρει.

Όλα ξεκίνησαν από μια επίθεση αριστερών μαντράχαλων, με ρόπαλα και κράνη, κατά μαθητών του ΕΠΑΛ Σταυρούπολης.

Μια επίθεση που πολύ γενναία απέκρουσαν οι μαθητές. 

Από εκείνη τη στιγμή το θέατρο του "δημοκρατικού" παραλόγου ξεκίνησε με σκηνοθέτες τα media και σε ρόλου κομπάρσου, όλο το αριστερό συνοθύλευμα.

Οι μαθητές βαπτίστηκαν "ναζίδια", το σύνθημα Μακεδονία Ελληνική έγινε "φασιστικό" και κυρίως οι μαθητές της Δ. Θεσσαλονίκης έγιναν "εγκληματίες", επειδή δεν έκατσαν να τους σπάσουν τα κεφάλια τα ορφανά του Στάλιν και αντέδρασαν.

Επειδή αντέδρασαν, πρόλαβε το επίσημο κράτος να συλλάβει δεκάδες από αυτούς και να ξεκινήσει ένα κύμα λάσπης κατά των ιδεών του Εθνικισμού.

Δεν θα επαναλάβουμε τις γνωστές αηδίες που ακούγονται, από το "οργανωμένες συμμορίες" μέχρι τα "στρατόπεδα εκπαίδευσης" νεαρών ακροδεξιών, στην σφεντόνα και το μπουγέλο προφανώς.

Όλοι είναι ευχαριστημένοι.

Η αριστερά που εξαργύρωσε τα λίγα τσιρότα (τα οποία και αυτά βαφτίστηκαν σε δολοφονικές επιθέσεις), σε αντιφασιστική πάλη.

Τα ΜΜΕ που βρήκαν ένα φρέσκο θέμα για περισπούδαστες αναλύσεις περί αυγών, φιδιών και ανηλίκων super τραμπούκων (είμαστε σίγουροι ότι σύντομα θα εμφανιστεί σε παράθυρο "μάνα ακροδεξιού", κατά το παλαιό "μάνα ρέηβερ").

Και φυσικά η κυβέρνηση, η οποία την ώρα που κλείδωσε την Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, σε μίνι lockdown, έχει να της προσφέρει σε αντάλλαγμα, αριστερό άρτο και ακροδεξιό θέαμα.

Πέρα όμως, από τον περιστασιακό από προσανατολισμό της κοινής γνώμης, η ΝΔ έχει και 2 απώτερους πολιτικούς σκοπούς.

Πρώτον, να περιορίσει τις διαρροές της προς τα δεξιά με το να φοβίζει τους ψηφοφόρους παρουσιάζοντας τον Εθνικισμό ως το απόλυτο κακό.

Δεύτερον, να προβάλει τον κεντρώο χαρακτήρα της, ως η μόνη λύση απέναντι στα έκτροπα των δύο άκρων.

Όμορφος κόσμος, νεοδημοκρατικά φτιαγμένος.

Μόνο που δεν θα δουλέψει ούτε αυτό το καινούργια αφήγημα της.

Όπως δεν δούλεψε και το περσυνό με την θέληση της να τρομάξει την έκφραση πατριωτικών απόψεων, μετά την καταδίκη της Χρυσής Αυγής.

Γιατί η ίδια φρόντισε να αποκόψει τον πατριωτικό κόσμο από αυτήν.

Με τη στάση της στο θέμα των Πρεσπών, την διόγκωση του μεταναστευτικού σε όλη τη χώρα, τις εξετάσεις για την ιθαγένεια, τους LOATKI Υφυπουργούς και επιτροπές της, την άθλια διαχείριση των μέτρων για την πανδημία, την έμμεση υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών, τον οικονομικό στραγγαλισμό της μεσαίας τάξης.

Ευχαριστούμε λοιπόν ΝΔ, δεν θα πάρουμε.

Ο Πατριωτισμός, ο Εθνικισμός, γιγαντώνεται πολιτικά συνέχεια και δεν εκφοβίζεται.

Λουστείτε λοιπόν τα αποτελέσματα της πολιτικής σας με τις διώξεις κατά των Εθνικιστών και την κρατική ασυδοσία στην παρακρατική βία της αριστεράς.

Ε, κάποια στιγμή, κάποιοι θα αντιδρούσαν.

Είναι και νόμος της φύσης που λέει ότι η δράση φέρνει αντίδραση και όχι απάθεια.

Περαστικά στα ψέματα, την λάσπη και τον τζάμπα εκφοβισμό που νομίζετε ότι στήσατε.


*Ο Δημήτρης Ζαφειρόπουλος είναι μέλος ΕΓ του Εθνικού Μετώπου.