GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

«Ντου» με αγροτικό όχημα έξω από τη Βουλή - Πολίτης απειλούσε πως θα ανατιναχθεί (φώτο)

Απίστευτο περιστατικό έξω από τη Βουλή, όπου πολίτης έφτασε με αγροτικό όχημα και απειλούσε να ανατιναχτεί. Το ξεπούλημα της χώρας εδώ κ...


Απίστευτο περιστατικό έξω από τη Βουλή, όπου πολίτης έφτασε με αγροτικό όχημα και απειλούσε να ανατιναχτεί.

Το ξεπούλημα της χώρας εδώ και πολλά χρόνια και η κατάσταση την οποία βιώνουμε τον τελευταίο 1,5 χρόνο με τον Covid-19 φέρνει ακραίες αντιδράσεις.

Ένας 58χρονος άνδρας από την Καλαμάτα έκανε «ντου» με αγροτικό όχημα στο σημείο που βρίσκεται το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και απειλούσε πως θα ανατιναχθεί, ενώ νωρίτερα έκανε γύρους στο πεζοδρόμιο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, αμέσως σήμανε συναγερμός στην αστυνομία, ενώ στο σημείο έφτασε μέχρι και η Αντιτρομοκρατική.

Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία πάνω στο αγροτικό αυτοκίνητο γράφει «Οι Τούρκοι κυβερνάνε την Ελλάδα»

Ο άνδρας που οδηγούσε το όχημα απειλούσε επίσης πως θα ανατιναχθεί, ενώ ακινητοποιήθηκε άμεσα από τις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο σημείο, ενώ φώναζε από τη μικροφωνική που είχε εγκατεστημένη στο φορτηγό «θα σας κάψω όλους».

Μέσα στο αγροτικό όχημα βρέθηκαν δυο μπιτόνια βενζίνη και πετρέλαιο.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο οδηγός του αγροτικού αυτοκινήτου έχει συλληφθεί, ενώ αυτή την ώρα ερευνάται αν μέσα στο φορτηγάκι εκτός από τις φιάλες υγραερίου υπάρχουν κι άλλα εύφλεκτα υλικά.

Από την πρώτη στιγμή η αστυνομία προχώρησε σε διακοπή της κυκλοφορίας μπροστά από το κτίριο της Βουλής και το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Λίγο μετά τις 11:00 ο δρόμος δόθηκε και πάλι στην κυκλοφορία.

πηγη