GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Για τον “εμφύλιο” δικαιούνται να ομιλούν μόνον οι κομμουνιστές σύμφωνα με την Νέα Δημοκρατία

Τον διχασμό του Έθνους τον ήθελαν και τον καλλιέργησαν και οι αριστεροί (με εντολή Μόσχας) και οι φιλελεύθεροι (κεντρώοι, κεντροδεξιοί) ...


Τον διχασμό του Έθνους τον ήθελαν και τον καλλιέργησαν και οι αριστεροί (με εντολή Μόσχας) και οι φιλελεύθεροι (κεντρώοι, κεντροδεξιοί) με εντολή ΗΠΑ.

Οι μεν αριστεροί γιατί η αναταραχή και η αστάθεια και η αλληλοσφαγή ευνοούσε τα σχέδια του Στάλιν να επιβάλλει το καθεστώς του στις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης.

Οι φιλελεύθεροι γιατί αυτό ήθελε η Ουάσιγκτον μέσα στα πλαίσια του “ψυχρού πολέμου”.

Θα μπορούσαν να βάλουν το ΚΚΕ στο περιθώριο, αλλά δεν το έκαναν. Αντίθετα με τις διώξεις, τις εξορίες, τις φυλακίσεις δεκάδων χιλιάδων Ελλήνων, που είχαν παρασυρθεί από το ΕΑΜ και ΔΕΝ ήταν κομμουνιστές δυνάμωσαν την νικημένη αριστερά.

Αυτά για την ιστορία, αλλά ας έλθουμε στο 2021 και στην διαγραφή Μπογδάνου γιατί είπαν διατύπωσε αντικομμουνιστικό λόγο και επανέφερε εμφυλιοπολεμικές μνήμες.

Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες, που ενώπιον Μητσοτάκη ο Γραμματέας του ΚΚΕ Κουτσούμπας ΥΜΝΗΣΕ την δράση την ένοπλη του Μίκη Θεοδωράκη στα ματωμένα Δεκεμβριανά. Κανένας δεν είπε λέξη…

Για την Νέα Δημοκρατία, λοιπόν, για τον “εμφύλιο”, που δεν ήταν εμφύλιος, αλλά ανταρσία, ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ να ομιλούν ΜΟΝΟ οι Αριστεροί και κάθε άλλη άποψη ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ.

Όλα αυτά στο ψευτορωμαίικο, που κυβερνάει η Νέα Δημοκρατία, που την ψήφισαν πολλοί “δεξιοί” για να φύγει η Αριστερά.

Στην Ελλάδα μας, που οι Κερένσκι της ΝΔ την έχουν καταντήσει το τελευταίο Σοβιέτ της Ευρώπης, αρχής γενομένης από το 1974.

Ν.Γ.  ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021