GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Για την συνέντευξη Σαμαρά, που θυμήθηκε τις Πρέσπες

Έχουν περάσει αρκετές ημέρες από την συνέντευξη Σαμαρά στην οποία δεν έδωσε τελικά κανένας σημασία, αφού απ’ ό,τι φαίνεται πολιτικά έχει...



Έχουν περάσει αρκετές ημέρες από την συνέντευξη Σαμαρά στην οποία δεν έδωσε τελικά κανένας σημασία, αφού απ’ ό,τι φαίνεται πολιτικά έχει τελειώσει και η ισχύς του φτάνει μέχρι τον διορισμό κάποιων υφυπουργών.
Σίγουρα δεν του λείπει το θράσος, αφού προσπαθεί για μία ακόμη φορά να παρουσιασθεί σαν “σκληρός πατριώτης” και “Μακεδονομάχος”.

Ο Σαμαράς, που έριξε την κυβέρνηση του κόμματός του δήθεν για την Μακεδονία και στην συνέχεια στήριξε με την εκλογή Στεφανόπουλου στην Προεδρία της δημοκρατίας το καθεστώς ΠΑΣΟΚ-Σημίτη.
Ο Σαμαράς, πρώην υπουργός, που το κόμμα του άντεξε μόλις τρία χρόνια, ενώ η Χρυσή Αυγή μπήκε στην βουλή 4 συνεχόμενες φορές και θα έμπαινε και 5η εάν η ΝΔ μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν αγόραζαν κάποιους να προδώσουν την Χρυσή Αυγή, κάνοντας μέχρι και δημόσιες δηλώσεις εναντίον της λίγες ημέρες πριν τις εκλογές του Ιουλίου του 2019.

Ερωτήματα, λοιπόν, προς τον “Μακεδονομάχο” και “Τουρκοφάγο” Σαμαρά:

Α) Τι έκανε για τα Ελληνο-Τουρκικά στα χρόνια 2012-2015, που ήταν πρωθυπουργός;
Τίποτε και οι απειλές Ερντογάν και το casus belli υπήρχαν από τότε.

Β) Γιατί δεν δέσμευε ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ τον Μητσοτάκη ότι θα καταγγείλει την συμφωνία των Πρεσπών;
Μήπως γιατί περίμενε μήπως γίνει πρόεδρος και είχε λάβει ΔΕΣΜΕΥΣΗ ότι θα γίνει ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ;

Γ) Γιατί αφού είναι τόσο “πατριώτης” δεν ρίχνει ΤΩΡΑ την κυβέρνηση ΝΔ για την Μακεδονία με τους βουλευτές του, που υποτίθεται ότι ελέγχει; 

Ο Σαμαράς θα μείνει σε μία υποσημείωση της πολιτικής ιστορίας του τόπου για δύο ενέργειες α) Γιατί έριξε την κυβέρνηση του κόμματός του και β) γιατί με μία πολιτική σκευωρία έκλεισε στην φυλακή το Εθνικιστικό Κίνημα.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

.