GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Εκτός εργασίας των 16% των Ιταλών εργαζομένων εξαιτίας της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού - Αυξάνονται οι αντιδράσεις

Από την περασμένη Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2021, όλοι οι κάτοικοι της Ιταλίας χρειάζονται διαβατήριο covid ή Green Pass Εκτός ελέγχου φαί...


Από την περασμένη Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2021, όλοι οι κάτοικοι της Ιταλίας χρειάζονται διαβατήριο covid ή Green Pass

Εκτός ελέγχου φαίνεται ότι βρίσκεται η κατάσταση στην Ιταλία, με το 16% του επίσημα απασχολούμενου εργατικού δυναμικού της χώρας να έχει χάσει μόλις τη δουλειά του (προσωρινά προς το παρόν).

Και αυτό διότι η Ιταλία μόλις εισήγαγε τους αυστηρότερους κανόνες στην Ευρώπη αναφορικά με τον εμβολιασμό και το Green Pass.

Από την περασμένη Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2021, όλοι οι κάτοικοι της Ιταλίας χρειάζονται διαβατήριο covid ή Green Pass, για πρόσβαση όχι μόνο σε δημόσιους χώρους αλλά και σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους εργασίας.

Το δελτίο αποδεικνύει ότι είτε έχουν εμβολιαστεί κατά του Covid-19, είτε έχουν αναρρώσει από τη νόσο τους τελευταίους έξι μήνες είτε έχουν βρεθεί πρόσφατα αρνητικοί.

Και τώρα το χρειάζονται για να εργαστούν... δηλαδή για να εξασφαλίσουν τα προς το ζην τους.

«Χωρίς εμβόλιο, χωρίς δουλειά»

Ο κανόνας «χωρίς εμβόλιο, χωρίς δουλειά» ισχύει για όλους τους εργαζόμενους, συμπεριλαμβανομένων των αυτοαπασχολούμενων, των υπαλλήλων και ακόμη και των ανθρώπων που εργάζονται εξ αποστάσεως.

Αν πάλι κάποιος προτιμά να μην εμβολιαστεί, έχει την επιλογή να εμφανίζει απόδειξη αρνητικού τεστ κάθε δύο ημέρες.

Αυτό μπορεί να κοστίσει οπουδήποτε μεταξύ 15 και 50 ευρώ κάθε φορά-πολύ πέρα ​​από τα μέσα των περισσότερων χαμηλόμισθων εργαζομένων.

Εάν εξακολουθεί να αρνείται να εμβολιαστεί ή να προσκομίσετε αποδείξεις αρνητικών εξετάσεων, αντιμετωπίζει την αναστολή καθώς και πρόστιμο έως και 1.500 ευρώ.

Οι εργαζόμενοι στον δημόσιο τομέα έχουν στη διάθεσή τους πέντε ημέρες για να παρουσιάσουν το πράσινο δελτίο πριν βγουν στην αναστολή.

www.bankingnews.gr