GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Περί “τουρκικής μειονότητος” στην Θράκη: Δεν υπάρχουν Τούρκοι ούτε στην Θράκη, ούτε στην… Τουρκία!

Δεν χάνει ευκαιρία η Άγκυρα να θέτει ζήτημα “τουρκικής μειονότητος” στην Θράκη μας, αναφερόμενη στους μουσουλμάνους, οι οποίοι ζουν στη...

Δεν χάνει ευκαιρία η Άγκυρα να θέτει ζήτημα “τουρκικής μειονότητος” στην Θράκη μας, αναφερόμενη στους μουσουλμάνους, οι οποίοι ζουν στην περιοχή. Και φτάσαμε στο σημείο αυτό λόγω της ενδοτικής πολιτικής του κράτους των Αθηνών, το οποίο επί δεκαετίες ολόκληρες, σχεδόν έναν αιώνα, επέτρεψε στην προπαγάνδα της Τουρκίας να απλώσει τα δίκτυα της στην περιοχή, σκορπώντας χρήμα, απειλές, δίνοντας υποτροφίες και εξαγοράζοντας συνειδήσεις. Υπάρχουν Τούρκοι στην Θράκη; Κατηγορηματικά απαντώ ΟΧΙ! Ο μουσουλμανικός πληθυσμός της Θράκης μας αποτελείται από τρεις “εθνικές” ομάδες:

Α) Από αθίγγανους-Ρομά, οι οποίοι βεβαίως και δεν είναι Τούρκοι.

Β) Από τους Πομάκους, οι οποίοι είναι εξισλαμισμένοι αρχαίοι Θράκες (Αγριάνες) και οι οποίοι σύμφωνα με επιστημονική μελέτη την δεκαετία του 1970 (καθηγητής Ξυροτήρης) ανήκουν ανθρωπολογικά στην Λευκή Ευρωπαϊκή Φυλή και δεν έχουν την οποιαδήποτε σχέση με την Ουραλο-Αλταϊκή φυλή, που ανήκουν οι Τούρκοι.

Γ) Από τους λεγόμενους “τουρκογενείς”, οι οποίοι και αυτοί δεν είναι Τούρκοι και είναι εξισλαμισμένοι Έλληνες και Κιρκάσιοι, που εγκατέστησε ο σουλτάνος στην περιοχή τον 17ο αιώνα.

Επιπλέον Τούρκοι, δεν υπάρχουν ούτε στην Τουρκία, παρά ελάχιστοι και η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων της σημερινής Τουρκίας είναι εξισλαμισμένοι Μικρασιατικοί λαοί και βεβαίως και Ελληνικής καταγωγής.

Η Τουρκία συνεχίζει παρά ταύτα την προπαγάνδα της αφού δεν λαμβάνει την δέουσα απάντηση. ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ και νεροκουβαλητές της τουρκικής προπαγάνδας τα κόμματα που δέχονται να έχουν στις τάξεις τους μουσουλμάνους βουλευτές από την Θράκη, που δηλώνουν ότι έχουν “μητέρα-πατρίδα” την… Τουρκία! 

Το μόνο κόμμα, που στάθηκε απέναντι σε αυτήν την αντεθνική πολιτική ήταν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! 

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021


.