GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Εύβοια: Γυναίκα έδιωξε συνεργείο του OPEN από το φλεγόμενο σπίτι της

Το ρεπορτάζ για τις δασικές πυρκαγιές στην Εύβοια αποδεικνύεται δύσκολη υπόθεση αφού την Κυριακή (08/08) μια γυναίκα έδιωξε συνεργείο τ...

Το ρεπορτάζ για τις δασικές πυρκαγιές στην Εύβοια αποδεικνύεται δύσκολη υπόθεση αφού την Κυριακή (08/08) μια γυναίκα έδιωξε συνεργείο του OPEN από το φλεγόμενο σπίτι της.

Ακόμα ένα περίεργο σκηνικό έγινε on camera την Κυριακή (08/08), εν μέσω των δασικών πυρκαγιών στην Εύβοια, καθώς γυναίκα έδιωξε συνεργείο του OPEN από το φλεγόμενο σπίτι της στο χωριό των Ελληνικών, επικαλούμενη την ιδιωτικότητα του χώρου.
Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος του OPEN, Ελευθερία Σπυράκη, μετέδιδε σε απευθείας σύνδεση από τα Ελληνικά

Ευβοίας όταν μια γυναίκα παρενέβη και φανερά εξοργισμένη έδιωξε το τηλεοπτικό συνεργείο, επαναλαμβάνοντας τη φράση: «Είναι ιδιωτικός χώρος, δεν έχετε πάρει άδεια, φύγετε!».
Ως εκ τούτου, η απευθείας μετάδοση διακόπηκε απότομα εφόσον το συνεργείο του OPEN αναγκάστηκε να μεταβεί σε άλλο σημείο του φλεγόμενου χωριού.


Υπενθυμίζεται ότι, τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου (07/08), η Ελευθερία Σπυράκη έπεσε θύμα άνανδρης επίθεσης στους Θρακομακεδόνες, τη στιγμή που μετέδιδε τηλεφωνικά το ρεπορτάζ της, μαζί με τον συνάδελφό της, Κώστα Αλατζά, και τον εικονολήπτη Στράτο Χαβαλεζή.


πηγη