GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

Γιατί άραγε  να έλεγε ο  Ηράκλειτος  ότι :   «Οι κοιμισμένοι είναι συνυπεύθυνοι για ό,τι γίνεται στον κόσμο;» Αυτό συμβαίνει επειδή αφήν...


Γιατί άραγε να έλεγε ο Ηράκλειτος ότι: «Οι κοιμισμένοι είναι συνυπεύθυνοι για ό,τι γίνεται στον κόσμο;»

Αυτό συμβαίνει επειδή αφήνονται να χειραγωγούνται από τους επιτήδειους αυτού του κόσμου. Είναι τα άβουλα πρόβατα, που αφήνονται

στα μαντριά με τη θέληση τους, επειδή νομίζουν ότι έξω από το μαντρί θα τους φάει ο λύκος. Στην πραγματικότητα οι διαχρονικοί λύκοι είναι οι

«ποιμένες», το ιερατείο. Αυτοί δημιουργούν τους λύκους, ως αντίπαλο δέος, για να μαντρώνουν τα πρόβατα. Με τον τρόπο αυτό λειτουργούν τόσο τα κράτη, όσο και οι Θρησκείες μεγαλοποιώντας εσκεμμένα τον «επερχόμενο κίνδυνο», για να μεγαλώσουν την αφοσίωση των πολιτών τους, να δικαιολογήσουν και να νομιμοποιήσουν τις υπέρογκές τους δαπάνες και αφού ουδεμία απειλή υφίσταται έπρεπε να εφεύρουν ή να μεγαλοποιήσουν, έναν εχθρό. Ο νέος εχθρός είναι η ασύμμετρη απειλήδηλαδή η τρομοκρατία της Covid-19 η αντιμετώπιση της οποίας είναι ένα πρώτης τάξεως  πρόσχημα  για ενέργειες που οδηγούν στην παγίωση της παγκόσμιας κυριαρχίας, την διατήρηση των δαπανών της σε ψηλά επίπεδαπου ωφελούν τα οικονομικά συμφέροντα της κάποιας σκοτεινής υπερδύναμης.

Τα πρόβατα είναι συνυπεύθυνα για την κατάντια αυτού του τόπου. Αν υπάρχουν λύκοι, εκμεταλλευτές κάθε μορφής, είναι γιατί τα θύματα της εκμετάλλευσης των χειραγωγών και των απατεώνων τους ανέχονται. Οι τελευταίοι επιδέξια εκμεταλλεύονται τις φοβίες, τις ανασφάλειεςτην πνευματική νωθρότητα του κόσμουΤις μεγαλοποιούν για να έρθουν εκ των υστέρων να προτείνουν προστασία. Είναι λύκοι βαρείς με προβιά προβάτου. Δεν έχουν όμως απεριόριστες δυνάμεις, η δύναμή τους είναι η αφέλεια των προβάτων. Αλίμονο τους αν τα τελευταία ξυπνήσουν... Γι’ αυτό φροντίζουν αδιάλειπτα την διαδικασία της χειραγώγησης από τα πρώτα χρόνια της ζωής μέχρι τον θάνατο.

Ανασκοπώντας μνήμες του παρελθόντοςβλέπουμε σήμερα να υλοποιείται εκείνη η αινιγματική χρησμοδότηση, της σύγχρονης Πυθίας κυρίας Άννας Ψαρούδα-Μπενάκη, ακόμη κι ας μην βρισκόταν σε έκσταση, της Τρίτης 8ης Φεβρουαρίου του 2005 προς τον νέον Πρόεδρο της «Δημοκρατίας» τον 76χρονο τότε κύριο Κάρολο Παπούλια.

Και βρέθηκαν σήμερα επί το έργο της αφανίσεως του Ελληνικού Έθνους οι, κατά τον Σοβιετικό δικτάτορα Ιωσήφ Στάλιν, «χρήσιμοι ηλίθιοι» μιάς παράνομης Κυβέρνησης η μήτρα της οποίας, διά της υπ αριθμό Cs 402 Js 3943/09 Δικαστικής αποφάσεως του Ειρηνοδικείου Μονάχου που δίκασε τον κύριο Μιχάλη Χριστοφοράκο, γιά την υπόθεση της SIEMENSαποτελεί εγκληματική οργάνωση συνεπικουρούμενη από μία ανύπαρκτη Δικαιοσύνη και μία παρανόμως εκλεγείσα Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.

«Και τι πταίει η γλαυξ, η θρηνούσα επί ερειπίων; Πταίουν οι πλάσσαντες τα ερείπια. Και τα ερείπια τα έπλασαν οι ανίκανοι κυβερνήται της Ελλάδος ... Αυτοί οι πολιτικοί, αυτοί οι βουλευταί, εκατάστρεψαν το έθνος, ανάθεμα τους. Κάψιμο θέλουν όλοι τους!» Αυτά έγραφε ο μεγάλος μας Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης για τα τεκταινόμενα και επί των ημερών του.

Επειδή εμείς είμαστε εκ διαμέτρου αντίθετοι με την υπηρέτηση οιωνδήποτε σκοπιμοτήτων εις βάρος της πατρίδος μας, γι’ αυτό πήραμε τις αποφάσεις μας και σήμεραμπροστά στις επερχόμενες επιβολές ορθώνουμε το ανάστημά μας δίνοντας συγχρόνως και την μάχη ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ αυτών των ανθελλήνων γνωρίζοντες πολύ καλά ότι η ευθύνη μας είναι αυξημένη.

Τούτες τις ώρες τις ζοφερές για το Έθνος όπου διακυβεύεται η αξιοπρέπεια του Λαού και επιχειρείται η υποβάθμιση της κοινωνίας μας με την αιφνίδια επιβολή, εκ μέρους της «πολιτείας» νόμων και αποφάσεων καθοριστικών για το μέλλον του Έθνουςκαθιστούν αδήριτη ανάγκη την συνεχή εγρήγορση όσων έχουμε παραμείνει ακόμη ΟΡΘΙΟΙ δηλώνοντας το δυναμικό ΠΑΡΩΝ όλων μας, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε την «στοχοποίηση» του μέλλοντός μας και την απαξίωσή μας ως ανθρωπίνων υπάρξεων.

Ζητούμε από όλους σας να αγωνιστούμε μαζί, ο καθ’ ένας με τις δυνατότητές του, για να πετύχουμε τους στόχους μας για μια Ελλάδα του αύριο. Με όπλο μας την θέληση, με συνέπεια και υψηλό αίσθημα ευθύνης στις πολιτικές εξελίξεις που αφορούν το μέλλον του Έθνους, ας κοιτάξουμε μπροστά. Η Ελλάδα θέλει, μπορεί και πρέπει να πάει μπροστά. Ας προσπαθήσουμε, ο καθ’ ένας χωριστά και όλοι μαζί, να θέσουμε σε κίνηση αυτή την μηχανή της ελπίδας. Ας αρχίσουμε τον αγώνα μας τώρα, από αυτή την στιγμή. Μόνοι εμείς οι λιγοστοί! ΚΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΔΡΑΣΗ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥΣ. 

Αδέλφια!!! Σταθείτε στις επάλξεις του χρέους σαν Έλληνες!!! Το σύνθημά μας  είναι ένα και είναι λόγος ύπαρξης και ζήτημα τιμής: «ή αυτοί, ή εμείς»!!!!!

Για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «Ε.ΛΑ.Σ»

ΕΚ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

Οδυσσέας Τηλιγάδας      Στέργιος Σμυρλής      

                             2103250220        6944325056       .