GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση της Ηλιούπολης: «Κύκλωμα trafficking και ναρκωτικά» (βίντεο)

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο ο αστυνομικός ωθούσε στην πορνεία την 19χρονη από την Ηλιούπολη αποκάλυψε η Αντω...

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο ο αστυνομικός ωθούσε στην πορνεία την 19χρονη από την Ηλιούπολη αποκάλυψε η Αντωνία Λεγάκη

Νέα στοιχεία φέρνει στο φως της δημοσιότηταςη δικηγόρος Αντωνία Λεγάκη, στην υπόθεση της Ηλιούπολης, που αποκάλυψε το ΤPP το απόγευμα του Σαββάτου, αναφέροντας πως ο αστυνομικός είχε την κοπέλα αιχμάλωτη επί 1,5 μήνα, την εξέδιδε χτυπώντας την, προσπαθούσε να της δώσει ναρκωτικά ή της στερούσε την τροφή. «Το κορίτσι ήθελε να φύγει από το σπίτι της και ήταν ευάλωτη. Αυτός ήλεγχε τις επικοινωνίες της» τόνισε και πρόσθεσε ότι «υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι που εμπλέκονται σε αυτή την ιστορία. Μιλάμε για οργανωμένο κύκλωμα το οποίο πρέπει να "ξηλωθεί"».

Όπως αναφέρει το ThePressProject.gr, «o άνθρωπος αυτός την είχε αιχμάλωτη επί 1,5 μήνα την εξέδιδε χτυπώντας την, προσπαθούσε να της δώσει ναρκωτικά ή της στερούσε την τροφή.
Είναι ένα παιδί ακόμα παγωμένο απέναντι σε αυτό που της συνέβη.
Η προσέγγιση ήταν μια κανονική προσέγγιση για μια σχέση» ανέφερε μιλώντας στο Mega, η δικηγόρος της κοπέλας στην υπόθεση της Ηλιούπολης, Αντωνία Λεγάκη.

«Το κορίτσι ήθελε να φύγει από το σπίτι της και ήταν ευάλωτη.
Ένιωσε ασφάλεια επειδή ο άνδρας ήταν αστυνομικός.
Αυτός ήλεγχε τις επικοινωνίες της.
Είχε έναν έλεγχο.
Ο περίγυρος δεν είχε καταλάβει… το κορίτσι φοβόταν πάρα πολύ, την απειλούσε ότι θα σκοτώσει την μητέρα και τα αδέρφια της», τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι «υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι που εμπλέκονται σε αυτή την ιστορία.
Μιλάμε για κύκλωμα.
Αυτό το κορίτσι έχει κατονομάσει ό,τι ήξερε.
Έκανε ό,τι μπορούσε.
Η μητέρα της δεν γνώριζε.
Αυτό περιγράφει η κοπέλα».



Συγκλονιστικές λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο ο αστυνομικός ωθούσε στην πορνεία την 19χρονη από την Ηλιούπολη αποκάλυψε η Αντωνία Λεγάκη επίσης σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Open, διευκρινίζοντας ότι η κοπέλα βρίσκεται στο σπίτι της μαζί με τη μητέρας ούσα «πολύ βαριά τραυματισμένη ψυχικά».

Στους πελάτες, σύμφωνα με την κα Λεγάκη, την κοπέλα την συνόδευαν άλλοι άνθρωποι και όχι ο αστυνομικός.
Συμπερασματικά, όπως τόνισε, υπάρχει ένα οργανωμένο κύκλωμα το οποίο πρέπει “ξηλωθεί”. 
Τέλος αναφέρθηκε και σε όσα έγιναν το Σάββατο στο “Εσωτερικών Υποθέσεων” της ΕΛΑΣ κάνοντας λόγο για παραβίαση δικαιωμάτων.


Θυμίζουμε πως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΕΛΑΣ πρότεινε στην κοπέλα άλλο δικηγόρο, προφανώς γιατί ενοχλήθηκε από τη δημοσιότητα που έδωσαν στην υπόθεση η Αντωνία Λεγάκη και ο Γιάννης Μυκονιάτης.

Αντιμέτωποι με βαριές κατηγορίες είναι ο 39χρονος αστυνομικός σε αργία και ο πατέρας της 19χρονης από την Ηλιούπολη.
Αστυνομικός και πατέρας κατηγορούνται για 14 κακουργήματα και πλημμελήματα.
Ο μεν αστυνομικός κατηγορείται ότι άρπαξε την κοπέλα και την κρατούσε όμηρο, την κακοποιούσε και την εξέδιδε.
Ο δε πατέρας της φέρεται να την βίαζε από την ηλικία των 11 ετών.

Σε βάρος τους ασκήθηκε δίωξη, μεταξύ άλλων, για:

  • Εμπορία ανθρώπου κατ’ επάγγελμα
  • Εμπορία ανθρώπου κατά ανηλίκου
  • Διακίνηση ναρκωτικών ουσιών
  • Παράνομη οπλοφορία
  • Παράνομη οπλοχρησία
  • Παράνομη οπλοκατοχή
  • Βιασμός κατ’ εξακολούθηση
  • Κατάχρηση σε ασέλγεια
  • Γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών με ανηλίκους
  • Ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη
  • Ενδοοικογενειακή απειλή

Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε σε βάρος τρίτου προσώπου που φέρεται να λειτουργούσε ως συνεργός του αστυνομικού. Και οι δύο κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες ενώπιον της Εισαγγελέως. Παραπέμφθηκαν να απολογηθούν σε τακτικό ανακριτή.

Υπενθυμίζεται πως η καταγγελία που έφτασε το Σάββατο 10 Ιουλίου στο ThePressProject από την δικηγόρο Αντωνία Λεγάκη ήταν πολύ συγκεκριμένη. Μία νεαρή γυναίκα, 18χρονη, ίσως ανήλικη, δραπέτευσε σήμερα από το σπίτι όπου την κρατούσε επί ένα μήνα και την εξέδιδε αστυνομικός.
Το κορίτσι, αφού κατόρθωσε να δραπετεύσει, κατέφυγε σε καφετέρια.
Ήταν σε άσχημη κατάσταση, χτυπημένη και τρομαγμένη.

Όπως είπε η συνήγορος της νέας κοπέλας «το κορίτσι ήταν από το πρωί στο αστυνομικό τμήμα της Ηλιούπολης μαζί με το δικηγόρο της και ζητούσε να κάνει μήνυση.

Η αστυνομία είχε πιάσει τον βασανιστή της αλλά δεν τον έχουν συλλάβει, τον έχουν “προσαγάγει” παρ’ ότι ο νόμος λέει ότι όταν καταγγέλεται αυτόφωρο κακούργημα ή πλημμέλημα, πρέπει να συλληφθεί και να πάει στον εισαγγελέα».

H κοπέλα βρισκόταν μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής στο Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ, χωρίς επαφή με τη δικηγόρο της.

πηγη